Batenburg Beheer rondt overname Dekker van Geest af

Batenburg Beheer N.V. heeft de aandelen van Dekker van Geest Installaties B.V. te Monster overgenomen. Dit allround werktuigbouwkundig installatiebedrijf met een omzet van ruim € 11 miljoen vormt een waardevolle aanvulling in West-Nederland op de activiteiten van Batenburg Beheer. Het bedrijf wordt voortgezet onder leiding van de huidige directie.

Dekker van Geest is een middelgrote werktuigbouwkundige installateur met € 11 miljoen omzet op jaarbasis die voornamelijk actief is in het Westland en de regio Haaglanden. Het bedrijf is gevestigd in Monster en heeft ca. 60 medewerkers. Projecten worden gerealiseerd in scholen, kantoorpanden, zorginstellingen en diverse bedrijfsgebouwen. Naast deze projecten voert Dekker van Geest ook het preventief en correctief onderhoud aan installaties uit.

Gezien de omvang van de onderneming wordt Dekker van Geest een zelfstandige werkmaatschappij in de Batenburg Installatiegroep. De huidige directie van Dekker van Geest zal aanblijven en leiding blijven geven aan deze sterke speler in de regionale werktuigbouwkundige installatiemarkt. De overnamesom is in contanten voldaan en draagt naar verwachting vanaf overnamedatum positief bij aan de winst per aandeel van Batenburg Beheer.
Rotterdam, 14 juli 2011

Directie Batenburg Beheer N.V.
Bedrijfsprofiel Batenburg Beheer N.V.

Batenburg Beheer is een technische dienstverlener, actief op het gebied van installatietechniek en technische handel. De activiteiten worden uitgevoerd in de markten utiliteitsbouw, industrie en infrastructuur. De Batenburg Groep bestaat uit twaalf operationele werkmaatschappijen hoofdzakelijk gevestigd in Nederland en België met in totaal circa 950 medewerkers. De aandelen van de vennootschap zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam N.V.

Batenburg Beheer N.V.
Postbus 9441
3007 AK Rotterdam
Tel. 010-2928080
E: info@batenburg.nl

Deel met uw netwerk

Geef een reactie