Bedrijfsverkoop


Uw bedrijf verkopen? Wij begeleiden u bij het volledige verkooptraject.

Het verkopen van een bedrijf kan een behoorlijke uitdaging zijn en is iets wat u vaak maar één keer doet. Match Plan zorgt ervoor dat u dit verkooptraject met een gerust gevoel doorloopt. Wij hebben ervaring en de juiste expertise in huis en pakken met plezier het verkooptraject van het begin tot het einde op. Van het in kaart brengen en telefonisch benaderen van de juiste kopers tot aan de uiteindelijk overdracht bij de notaris. Wij ontzorgen u graag zoveel als mogelijk en snappen ook dat u graag betrokken blijft. Samen kijken we naar een werkwijze die aansluit bij uw wensen.

Het traject van stap tot stap

Stap 1: Kennismaking en waardebepaling

Stap 2: Opmaken verkoopdocumentatie

Stap 3: Benaderen van potentiële kopers

Stap 4: Onderhandelen en opstellen Letter Of Intent

Stap 5: Het boekenonderzoek

Stap 6: Overdracht

Maak kennis met onze aanpak

Het verkopen van een onderneming is een complex traject waarin veel verschillende specialismes aan bod komen. Naast diverse operationele afspraken en het vinden van de juiste kopers krijgt u te maken met zaken als: waardebepalingen, juridische zaken, onderhandelingen, financieringen, fiscale aspecten, een boekenonderzoek, en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat u dit traject met een gerust gevoel doorloopt. Ons team kent altijd één centraal aanspreekpunt en heeft daarnaast voor elk onderdeel een eigen specialist in huis. Zo bent u gedurende het volledige verkooptraject voorzien van de juiste specialist op het juiste moment.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons wil inplannen? Bel dan gerust naar +31 70 324 41 03, vul het contactformulier in op de website of stuur een email naar info@matchplan.nl. Wij staan u graag te woord.

Bekijk onze referenties >  Bekijk ons team>

Heeft u vragen? Stel ze direct en vrijblijvend.