Begeleiding verkoop Diesis Consultancy (terugblik)

Match Plan stelt het belang van ons als verkopende partij voorop, hebben veel kennis van zaken en communiceren op duidelijke en heldere wijze zowel ten aanzien van de verkopende als de kopende partij.

Wat heeft Match Plan CF gedaan voor je?

Match Plan heeft ons begeleid in het overname proces van ons bedrijf Diesis Consultancy door het beursgenoteerde bedrijf Novisource.

Wanneer is de overdracht tot stand gebracht?

De overdracht is in oktober 2014 tot stand gekomen.

Waarom werd er voor Match Plan CF gekozen?

We kenden één van de medewerkers (Laura Emmens) vanuit de privé sfeer. Na een initieel gesprek kregen wij vertrouwen in de kennis van bedrijfsovernames van Match Plan en hebben we de samenwerking in gang gezet.

Wat voor unieke onderwerpen speelden in dit traject en hoe zijn deze opgepakt?

De overnemende partij was beursgenoteerd. Match Plan kon goed aangeven welke additionele zaken hierbij relevant waren.

De biedingen waren vrij complex. Match Plan kon de verschillende onderdelen duidelijk uitleggen en aangeven hoe het beste om te gaan met deze onderdelen.

Wat is je ervaring met ons gedurende het traject omtrent de verkoop?

Match Plan stelt het belang van ons als  verkopende partij voorop, hebben veel kennis van zaken en communiceren op duidelijke en heldere wijze zowel ten aanzien van de verkopende als de kopende partij.

Wat is de meerwaarde van Match Plan gedurende het verkooptraject?

Dit soort trajecten kun je als verkopende partij niet zelfstandig doen, hiervoor ontbreekt kennis en tijd. Dan heb je een partij nodig waarin je het volste vertrouwen hebt. Dat was bij Match Plan het geval, gezien de hierboven genoemde ervaringen.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie