Menu Sluiten
Sluiten
Uitslag test

Is een buy and build strategie het juiste voor uw bedrijf?

Leuk en bedankt voor het invullen van onze test! U zegt autonoom te willen groeien, wat ook wel organische groeien heet. Dit betekent dat het bedrijf op eigen kracht gaat groeien door bijvoorbeeld het intensiveren van de marketing en sales activiteiten, het vergroten van de productie of uitbreiding van de dienstenportefeuille. Dit betekent dus niet groeien door verschillende overnames te doen (buy and build). Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om te kijken welke strategie bij u past en waar wij mee kunnen helpen.

Referenties

Onze referenties

Laden..
Team Match Plan
Match Plan

Wie zijn wij?

Match Plan is een onafhankelijk advieskantoor en begeleidt ondernemers bij de koop en verkoop van bedrijven. Daarnaast treden wij op als onafhankelijke adviseur bij waardebepalingen, financieringen en conflictbemiddeling. Al meer dan 25 jaar adviseren wij ondernemers (DGA’s) in het midden- en familiebedrijf. Hierbij richten wij ons op bedrijven met een hoofdkantoor in Nederland en een verwachte transactiewaarde vanaf ongeveer € 0.5 miljoen.

ICFG

Internationaal netwerk

Wist u dat we naast deals binnen Nederland ook deals in het buitenland doen? Wij besteden veel tijd aan onze internationale contacten. Een internationale deal heeft veel complexe aspecten in een reeds ingewikkeld proces, zoals bijvoorbeeld cultuurverschillen. Hierom zijn wij lid van de International Corporate Finance Group (ICFG). De ICFG is een van de leidende adviesorganisaties voor fusies en overnames over de hele wereld. Via dit netwerk staan wij in direct contact met 25 M&A kantoren over de hele wereld en hebben we de beschikking over diepgaande kennis van lokale markten.

ICFG
Leon Koorevaar - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Leon Koorevaar MSc RV Over Leon Koorevaar MSc RV