Menu Sluiten
Sluiten
Uitslag test

U bent klaar voor 1 à 2 overnames!

Leuk en bedankt voor het invullen van onze test! Aan de hand van de door u ingevoerde antwoorden lijkt het erop dat de eerste stapjes in een buy and build strategie kunnen worden onderzocht. Voor een volledige buy and build strategie zijn er nog wat verbeterpunten. Er kan gekeken worden naar 1 à 2 overnames en vanuit daar verder groeien naar een volledige buy and build strategie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Referenties

Onze referenties

Laden..
Team Match Plan
Match Plan

Wie zijn wij?

Match Plan is een onafhankelijk advieskantoor en begeleidt ondernemers bij de koop en verkoop van bedrijven. Daarnaast treden wij op als onafhankelijke adviseur bij waardebepalingen, financieringen en conflictbemiddeling. Al meer dan 25 jaar adviseren wij ondernemers (DGA’s) in het midden- en familiebedrijf. Hierbij richten wij ons op bedrijven met een hoofdkantoor in Nederland en een verwachte transactiewaarde vanaf ongeveer € 0.5 miljoen.

ICFG

Internationaal netwerk

Wist u dat we naast deals binnen Nederland ook deals in het buitenland doen? Wij besteden veel tijd aan onze internationale contacten. Een internationale deal heeft veel complexe aspecten in een reeds ingewikkeld proces, zoals bijvoorbeeld cultuurverschillen. Hierom zijn wij lid van de International Corporate Finance Group (ICFG). De ICFG is een van de leidende adviesorganisaties voor fusies en overnames over de hele wereld. Via dit netwerk staan wij in direct contact met 25 M&A kantoren over de hele wereld en hebben we de beschikking over diepgaande kennis van lokale markten.

ICFG
Leon Koorevaar - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Leon Koorevaar MSc RV Over Leon Koorevaar MSc RV