Dennis Hageman nieuwe junior consultant Match Plan

foto

Dennis Hageman is sinds september jl. bij Match Plan Corporate Finance in dienst getreden. Dennis heeft in 2013 zijn masteropleiding Finance aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Voorafgaand aan deze opleiding heeft Dennis de bachelor studie, International Business and Management, eveneens in Groningen voltooid. Gedurende zijn studie heeft hij een semester in Zweden (Jönköping) gestudeerd.

Dennis was gedurende en na zijn masteropleiding werkzaam bij Fondsnieuws, een magazine over beleggingsfondsen voor de Retail belegger. Hierin heeft hij een database beheerd met daarin de meest relevante beleggingsfondsen voor de particuliere belegger. Daarnaast heeft hij onderzoek gedaan en artikelen geschreven, welke gepubliceerd zijn in het magazine.

In 2014 is Dennis aan de slag gegaan als trainee Equity and Fixed Income bij TKP Investments, een vermogensbeheerder voor pensioenfondsen in Groningen. In deze functie, en ook bij fondsnieuws en tijdens zijn studie, is hij meermaals in aanraking gekomen met fusies en overnames. Zijn interesse voor dit vakgebied heeft hem uiteindelijk getriggerd, om na een leerzaam jaar bij TKP Investments, zijn carrière te vervolgen in Corporate Finance.

Na verschillende gesprekken heeft hij uiteindelijk gekozen om het noorden te verlaten voor Match Plan Corporate Finance in Den Haag. Als Junior Consultant zal hij zijn expertise inzetten bij lopende en nieuwe projecten.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie