KONE Deursystemen neemt Mondoor en Markus over

KONE Deursystemen heeft Mondoor uit Zaltbommel en Markus Hermetische Deuren uit Krimpen aan den IJssel overgenomen. Met het overnemen van zorgspecialisten Markus Hermetische Deuren en Mondoor kan KONE Deursystemen een compleet productportfolio aanbieden.

De beide bedrijven die KONE Deursystemen heeft overgenomen hebben een eigen specialisme. Mondoor maakt zweefdeuren die vanwege hun bedieningsgemak vooral in de zorg worden gebruikt. Markus Hermetische Deuren maakt hermetisch sluitbare deursystemen. Deze deursystemen worden onder andere gebruikt om operatie- en behandelkamers af te sluiten.

Schat aan kennis en expertise

André van der Sterre, algemeen directeur van KONE Deursystemen: ‘Met het overnemen van deze twee bedrijven heeft KONE een schat aan kennis en expertise binnen gehaald. Mondoor en Markus Hermetische Deuren zijn marktleider in de zorg. Door de overname kan KONE Deursystemen onder andere in de zorg het meest complete productenpakket aanbieden. Samen met de overige diensten en producten van KONE, zoals roltrappen, liften en gevelliftinstallaties, hebben we alle oplossingen voor people flow in huis. Klanten hebben met KONE ook één partner en aanspreekpunt voor al hun onderhoud. Wij maken de slagzin “KONE ontzorgt” hiermee echt waar!’

De activiteiten van Markus Hermetische Deuren worden ondergebracht in Zaltbommel, in het pand waar Mondoor sinds twee jaar is gehuisvest. De medewerkers van Mondoor en Markus komen in dienst van KONE Deursystemen. De merk- en productnamen “Mondoor” en “Markus Hermetische Deuren” blijven behouden.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie