Match Plan begeleidt succesvolle bedrijfsverkoop Aarnoutse Installateurs

Aarnoutse installateurs
Match Plan heeft de directeur/ grootaandeelhouder Frans Aarnoutse begeleid bij de verkoop van 100% van de aandelen Aarnoutse Loodgieters en Installatiebedrijf B.V. aan de heer J. Bakker (ondernemer) en de heer C. van der Klooster (bedrijfsleider). De aandelenoverdracht heeft op 19 februari 2016 plaatsgevonden.

Beschrijving onderneming
Aarnoutse installateurs is actief als installatiebedrijf en is onder andere gespecialiseerd in loodgieterswerk, dakbedekking, cv-en klimaatinstallaties. Daarbij ligt de focus met name op renovatiewerkzaamheden. Daarnaast beschikt de Onderneming over een 24-uurs servicedienst waar klanten met onderhoudscontracten te allen tijde gebruik van kunnen maken. Bij de Onderneming zijn op dit moment circa 14 personen werkzaam.

Rol van Match Plan Corporate Finance
Match Plan heeft de heer Aarnoutse gedurende het volledige verkooptraject bijgestaan. In de voorbereidingsfase is een indicatieve waardebepaling opgesteld om de bandbreedte van de gewenste verkoopprijs te bepalen. Vervolgens zijn de potentiële kopers in kaart gebracht en zijn deze partijen samen met het netwerk van Match Plan benaderd. Aan geïnteresseerde potentiële kopers is nadere informatie verstrekt en zijn verdiepingsgesprekken gevoerd.

Na ontvangst van diverse (indicatieve) biedingen en de selectie naar één exclusieve partij heeft Match Plan tevens de heer Aarnoutse begeleid bij de vastlegging van de overeengekomen afspraken in een intentieovereenkomst, het coördineren van het Due Diligence onderzoek en het (in eigen beheer) opstellen van de transactiedocumentatie.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie