Match Plan breidt verder uit en stelt Arno Dielesen aan als Senior Consultant M&A

Sinds december 2019 is Arno Dielesen gestart als Senior Consultant M&A bij Match Plan. Arno heeft een veelzijdige achtergrond als ondernemer in diverse branches en heeft daarnaast ook een financiële achtergrond. Zo heeft Arno jaren lang als CFO gewerkt en heeft hij samen met zijn zakenpartner Monic Holman, NulVier Kinderopvang laten uitgroeien naar een organisatie met 16 vestigingen. Naast de werkzaamheden bij Match Plan is Arno (mede-) eigenaar van Detacheringsbureau Inventus en Meubelmakerij De Esdoorn. Hij zal zich initieel specifiek op het gebied van kinderopvang richten, zijnde een van de speerpunten van Match Plan. Om Arno beter te leren kennen hebben wij hem een aantal vragen gesteld over zijn motivatie, achtergrond en nieuwe functie.

Welke rol ga je precies vervullen binnen Match Plan?

Als senior consultant ben ik het gezicht en de gesprekspartner voor de klant. Samen met het team van Match Plan gaan we organisaties helpen bij een succesvolle koop of verkoop van een onderneming.

Wat mogen klanten van jou verwachten?

Een succesvol koop- of verkooptraject hangt af van mensen en cultuur! Met mijn ervaring als ondernemer in diverse branches hoop ik door herkenning en erkenning bij klanten, hen met hoge mate van betrokkenheid te ondersteunen.

Waarom heb je gekozen voor Match Plan?

Zoals reeds gesteld zijn mensen en cultuur bepalende factoren om succesvol te zijn! De wijze waarop het team van Match Plan samenwerkt en met elkaar omgaat, heeft mij persoonlijk een heel goed gevoel gegeven. Dat is een absolute voorwaarde om gezamenlijk kwalitatief hoge dienstverlening aan klanten te leveren.

Wat zijn je plannen op korte en lange termijn?

Allereerst is het belangrijk om procedures en werkwijze goed te leren kennen om daarna organisaties in voor mij herkenbare branches te helpen, zoals kinderopvang, maakindustrie en bouw gerelateerd.

Match Plan is erg blij met de aanstelling van Arno en ziet de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.
Wij zien Arno als een echte versterking voor de opbouw en samenstelling van ons team met zijn ervaring als CFO alsmede zijn ervaring met overname gerelateerde vraagstukken. We zijn erg blij en trots om Arno te verwelkomen en daarmee weer een volgende stap te zetten in de groei ambitie van Match Plan.

Heeft u een vraag aan Arno of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met hem inplannen? Stuurt u dan een email naar arnodielesen@matchplan.nl of bel naar 070 324 41 03. Bovendien kunt u ook ons contactformulier invullen.

Neem contact met ons op


Volg ons op LinkedIn

Blijf via LinkedIn op de hoogte van de laatste deals en ontwikkelingen rondom Match Plan.

Deel met uw netwerk

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit artikel.