Match Plan Corporate Finance begeleidt de succesvolle verkoop van Translation Kings

Match Plan is trots op het succesvol begeleiden van ondernemer Julian Wagenhuis (28 jaar) bij het verkopen van zijn 100% aandelenbelang in www.translationkings.nl aan de heren Paul Kranendonk en Lucas Covers. Match Plan heeft Julian Wagenhuis gedurende het gehele verkooptraject bijgestaan en geadviseerd. Binnen 8 maanden hebben we dit verkooptraject tot volle tevredenheid van onze opdrachtgever afgerond.

We zijn het verkoopproces gestart met het schrijven van een informatiememorandum en het opstellen van long lists van strategische en financiële partijen. Na de marktintroductie hebben we met 15 partijen gesproken, waarvan 7 partijen een serieus bod hebben gedaan. Uiteindelijk hebben we, na diverse onderhandelingsrondes, een letter of intent getekend met TSM Partners. Match Plan heeft vervolgens het proces van het boekenonderzoek begeleid en heeft met de “eigen” jurist de contractdocumentatie verzorgd.

Translation Kings werd in 2007 door Julian Wagenhuis opgericht. Inmiddels is dit vertaalbureau uitgegroeid tot een gecertificeerd bureau met meer dan 15.000 klanten. Met haar 1.100 vertalers is Translation Kings in staat een breed arsenaal aan content te vertalen naar 150 verschillende talen. Met haar op maat gemaakte, volledig cloud-gebaseerd systeem is Translation Kings in staat om een breed scala van klanten te voorzien van haar diensten. De belangrijkste klanten van Translation Kings zijn MKB ondernemers, multinationals, stichtingen, maar ook de overheid en particulieren behoren tot haar klantenbestand. De klantwerving vindt alleen maar online plaats.

Het doel van Translation Kings: Professionele vertalingen naar alle talen tegen zeer scherpe prijzen gekoppeld aan een snelle levering.

Lees meer over de transactie op www.sprout.nl.

De verkoop van Translation Kings is één van de vele geslaagde verkooptransacties van het professionele team van Match Plan.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie