Match Plan Corporate Finance begeleidt Diesis Consultancy bij verkoop onderneming

Het aan de NYSE Euronext Amsterdam genoteerde consultancybedrijf Novisource N.V. heeft maandag 6 oktober jl. Diesis Consultancy B.V. gevestigd in Amstelveen overgenomen. Match Plan Corporate Finance heeft Diesis Consultancy begeleid gedurende het verkooptraject.

Diesis Consultancy levert advies en ondersteuning op het snijvlak van financiën, bedrijfsprocessen en IT en is gevestigd te Amstelveen.

Het aan de NYSE Euronext Amsterdam genoteerde advies en interimbedrijf Novisource is actief op het gebied van business consultancy, interim-management, projectmanagement en ICT. De branchefocus richt zich met name op de financiële sector, alhoewel het ook actief is in de sectoren zorg, utilities en telecom.

Hierna volgt de tekst van het officiële persbericht van Novisource.

 

Novisource neemt Diesis Consultancy over

Het aan de NYSE Euronext Amsterdam genoteerde consultancybedrijf Novisource N.V. heeft Diesis Consultancy B.V. gevestigd in Amstelveen overgenomen.

Diesis Consultancy B.V. realiseerde in 2013 een winstgevende omzet van 1,1 miljoen euro en draagt in 2014 direct bij aan de winst van Novisource. De directie van Diesis Consultancy blijft verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de onderneming binnen Novisource. De overname van Diesis Consultancy is een uitstekende aanvulling op het dienstenpakket en kennisgebied van Novisource en onderstreept de wens van Novisource ook middels overnames groei te realiseren.

Diesis Consultancy levert advies en ondersteuning op het snijvlak van financiën, bedrijfsprocessen en IT. Diesis vertaalt bedrijfsprocessen naar financiële transacties in de administratie, implementeert en configureert software waarin de registratie en verwerking plaats vindt. Zij zorgt voor business intelligence-applicaties om de benodigde informatie te ontsluiten en te verstrekken. Diesis is gespecialiseerd in ‘best-of-breed’ applicaties zoals Unit4 CODA, Icorp, SAP Business Objects en Microsoft BI. Met een aantal van de leveranciers van deze producten heeft Diesis een (exclusieve) partnerovereenkomst gesloten.

Maart dit jaar kocht Novisource al Big Data specialist GRiP BI. Diesis kan door de overname profiteren van schaalvoordelen, marktexposure en meer commerciële slagkracht.

Meer informatie over Diesis Consultancy is te vinden op www.diesis.nl.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie