Match Plan Corporate Finance en De Groof Accountants & Adviseurs sluiten samenwerkingsovereenkomst

logos-mpdgMatch Plan en De Groof hebben op
27 september jl. een samenwerkingsovereenkomst met elkaar gesloten. De samenwerking heeft als doel om de kennis en kwaliteiten aanwezig in beide organisaties in te zetten voor elkaars klanten, prospects en netwerk.

De Groof Accountants en Adviseurs is een fullservice accountants- en adviesbureau op het gebied van administraties, jaarrekeningen, belastingaangiften en salarisadministratie. Tevens biedt De Groof gespecialiseerde adviesdiensten aan op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Het kantoor van De Groof is gevestigd in Veldhoven en heeft momenteel 50 medewerkers in dienst.

Match Plan Corporate Finance is een middelgroot corporate finance kantoor dat gespecialiseerde adviesdiensten aanbiedt op het gebied van aan- en verkoop van ondernemingen, waarderingen van ondernemingen, advisering bij transactie gerelateerde bedrijfsfinancieringen, strategisch advies en business development. Het team van Match Plan telt 10 medewerkers. Match Plan is werkzaam voor klanten in geheel Nederland en is gevestigd in Den Haag.

Match Plan en De Groof hebben reeds in meerdere dossiers succesvol samengewerkt, waaronder de samenwerking bij een klant van De Groof Accountants en Adviseurs. Dit betreft een vooraanstaande marketing groep. Deze klant heeft de afgelopen jaren diverse acquisities gedaan waarbij zowel Match Plan als De Groof nauw hebben samengewerkt. De Groof heeft gedurende deze acquisitietrajecten als algeheel vertrouwenspersoon van de DGA opgetreden, heeft de structurering van de overname en het boekenonderzoek uitgevoerd. De rol van Match Plan was primair het waarderen van de bedrijven, het voeren van onderhandelingen en het opstellen van de contracten. De succesvolle samenwerking in dit traject is mede de basis geweest om de samenwerking tussen Match Plan en De Groof te formaliseren.

Door de samenwerking zijn beide partijen in staat hun klanten en prospects een nog breder dienstenpakket te bieden. Tevens stelt het beide partijen nog beter in staat om hun groeiambitie voor de toekomst te realiseren.

Mocht u nog meer informatie wensen, bezoek dan de websites www.matchplan.nl en www.degroof.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Hans van de Pas (06-46741188) of Erik Smidt (06-23315926) van Match Plan of Jos Schippers (06-51179792) of Willem Vennix (040-2545555) van De Groof.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie