Match Plan Corporate Finance en Rijkse accountants & adviseurs; samen bereiken we meer

Match Plan Corporate Finance en Rijkse accountants & adviseurs hebben recent een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Onder het motto “samen bereiken we meer” zullen beide organisaties hun gezamenlijke expertise inzetten om klanten nog beter en breder van dienst te kunnen zijn.

Rijkse accountants & adviseurs is een aanbieder van advies- en accountancydiensten op het gebied van jaarrekeningen, belastingadvies, bedrijfsadvies, personeelsadvies, estate planning en administratieve dienstverlening. Hierbij richt de onderneming zich op diverse branches, waaronder financiële dienstverlening, medische zorg, groothandel, bouw, horeca, recreatie en transport.
Rijkse is gevestigd in Zeeland waar ze 6 vestigingen heeft. Het hoofdkantoor van Rijkse is gevestigd in Middelburg. In totaal werken er ruim 100 medewerkers bij Rijkse accountants & adviseurs.

Match Plan is een middelgroot corporate finance kantoor wat gespecialiseerd is in bedrijfsverkopen, bedrijfsaankopen en bedrijfswaarderingen. Daarnaast biedt Match Plan advisering aan bij transactie gerelateerde bedrijfsfinancieringen, strategische advisering en business development. Het team van Match Plan telt 10 medewerkers. Match Plan is gevestigd in Den Haag.

De samenwerking stelt beide partijen in staat om de klanten en prospects een breder dienstenpakket aan te (kunnen) bieden. Het aanbieden van een breed pakket aan diensten vanuit één (netwerk)organisatie past in het huidige tijdsbeeld waarbij klanten één centraal aanspreekpunt willen hebben voor hun adviesdiensten.

Mocht u nog meer informatie wensen, bezoek dan de websites www.matchplan.nl en www.rijkse.nl
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Hans van de Pas (06-46741188) of Erik Smidt (06-23315926) van Match Plan of Edward de Kubber (06-53810521) van Rijkse accountants & adviseurs.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie