Match Plan groeit door en stelt Walter Joon aan voor de Marketing & Communicatie

Per september 2019 is Walter Joon begonnen als Marketing & Communicatie medewerker bij Match Plan. Walter heeft na zijn studie Marketing Management bij de Avans Hogeschool in Breda enkele jaren ervaring opgedaan binnen de autobranche, waarvan de meest recente ervaring als marketing manager bij een onderneming actief in leasing en financiering.

Groei Match Plan gaat maar door

Steeds meer klanten weten Match Plan te vinden. Naast de groei in bedrijfsovernames is Match Plan een belangrijke corporate finance speler in Nederland op het gebied van waarderingen en bedrijfsfinancieringen. Match Plan is inmiddels een landelijk opererend kantoor met 15 medewerkers.  Met de aanstelling van Walter wil Match Plan de volgende stap zetten in haar groeistrategie, door het uitbreiden en professionaliseren van haar marketing en communicatie activiteiten. Walter zal zich de komende periode voornamelijk gaan focussen op het verhogen van de klantbeleving, het uitbreiden van zichtbaarheid en berichtgeving van Match Plan en het intensiveren van de banden met haar relatienetwerk en samenwerkingspartners.

Keuze voor Match Plan

De interesse voor Corporate Finance is ontstaan binnen de autobranche, waarin veel fusies en overnames plaatsvinden, vaak ook met familiebedrijven. Daarnaast is Walter in zijn vrije tijd een actieve belegger in aandelen en vastgoed.

In mijn zoektocht viel Match Plan op vanwege de open en persoonlijke cultuur. Hij geeft aan: “Ik ben ervan overtuigd dat ik veel kan bijdragen aan de verdere groei van het bedrijf en het merk Match Plan. Het feit dat ik nog relatief onbekend ben met de meeste Corporate Finance begrippen zie ik zelf als voordeel binnen de communicatie. Zo kan ik mooi objectief vanuit de buitenwereld naar binnen kijken en hierdoor de concrete voordelen die onze diensten bieden voor iedereen begrijpelijk maken. Daarnaast kan ik snel en veel leren van de gedreven professionals bij Match Plan. De focus ligt op het realiseren van groei in het midden- en familiebedrijf voor zowel M&A, valuation als financieringen.  

Ook Match Plan is erg blij met de aanstelling van Walter en ziet de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

Heeft u een vraag of suggestie voor Walter? Stuurt u dan een email naar walterjoon@matchplan.nl of bel naar 070 324 41 03. Bovendien kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie