Match Plan verwelkomt haar nieuwe stagiair Raymon Kouwenhoven!

Vanaf september 2018 start Raymon Kouwenhoven als stagiair Corporate Finance bij Match Plan. Raymon heeft medio 2017 zijn Bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en is sinds september 2017 bezig met de Master Finance & Investments. Deze volgt hij in deeltijd om naast het studeren ook werkervaring op te doen in de vorm van verschillende stages. Zijn eerste stage heeft in het eerste half jaar van 2018 gelopen bij accountancy- en advieskantoor EY op de afdeling Assurance. Tijdens zijn stage heeft Raymon zichzelf op professioneel vlak zowel inhoudelijk als communicatief verder kunnen ontwikkelen.

Na het volgen van het vak Corporate Finance tijdens zijn bachelor is Raymon zijn interesse voor Corporate Finance gewekt. Toen hij tijdens het keuzevak Mergers Mergers & Acquisitions werd geconfronteerd met een real-life acquisitie werd zijn interesse voor CF bevestigd. Hierop heeft Raymon gekozen voor een stage bij Match Plan.

Raymon: “Match Plan biedt mij de unieke kans om inzicht te verkrijgen in de wereld van de fusies & overnames. Daarnaast is er bij Match Plan een bewezen ruimte voor eigen inbreng en kan ik bij Match Plan in een korte tijd veel leren. Wat mij het meeste aanspreekt is het gegeven dat Match Plan erg ondernemend is en zich in brede zin richt op strategische en financiële advieswerkzaamheden.”

Deel met uw netwerk

Geef een reactie