Match Plan verwelkomt Phil van Mulken als Junior Consultant M&A

1 januari 2020 is Phil van Mulken gestart als Junior Consultant M&A bij Match Plan. Phil heeft medio 2018 zijn Master Economics and Business aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en is sinds september 2018 werkzaam geweest als Junior Finance Consultant bij een detacheringsbureau voor Finance en ERP consultants. In deze rol heeft hij ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Om Phil te introduceren hebben wij hem een aantal vragen gesteld over zijn motivatie, achtergrond en nieuwe functie.

Waarom heb je gekozen voor Match Plan?

Ik heb voor Match Plan gekozen omdat ik van mening ben dat zij de ideale werkomgeving bieden  waar ik door de diversiteit aan activiteiten in korte tijd veel kan leren. Verder spreekt mij de  informele maar vooral professionele werksfeer erg aan. Het team van 15 professionals zorgt voor enerzijds veel verantwoordelijkheid en anderzijds is er genoeg ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Waarom wil je graag werken binnen de M&A?

Tijdens mijn studie ben ik aanraking gekomen met de vakken Corporate Finance en M&A. De aard van de transacties en de persoonlijke touch bij MKB en familie bedrijven spreken mij erg aan. Ieder bedrijf en iedere transactie is uniek!

Wat mogen klanten van jou verwachten?

Een zeer gedreven consultant die streeft naar het beste resultaat voor de klant! Ik ben een proactieve teamplayer die met een helicopterview het overzicht bewaard en ik ondersteun de klant hierbij met hoge mate van persoonlijke betrokkenheid.

Wat zijn je plannen op korte en lange termijn?

Op korte termijn wil ik mijzelf de werkwijze van Match Plan verder eigen maken en hierbij zowel het gehele M&A proces als de diverse toepassingen van waarderingen gaan beheersen. Op lange termijn wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en hoop ik vooral een mooie bijdrage te kunnen leveren aan deze professionele en groeiende organisatie.
Match Plan is erg blij met de aanstelling van Phil en ziet de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

Heeft u een vraag aan Phil of wilt u een vrijblijvend kennismakingsgesprek met hem inplannen? Stuurt u dan een email naar philvanmulken@matchplan.nl of bel naar 070 324 41 03. Bovendien kunt u ook ons contactformulier invullen.

Neem contact met ons op


Volg ons op LinkedIn

Blijf via LinkedIn op de hoogte van de laatste deals en ontwikkelingen rondom Match Plan.

Deel met uw netwerk

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit artikel.