Match Plan verwelkomt Richard Peeters als directeur Waarderingen

Met het aantrekken van Richard wil Match Plan Corporate Finance haar positie als toonaangevend kantoor op het gebied van bedrijfswaarderingen verder versterken.

Richard heeft zijn specialistische waarderingskennis opgedaan gedurende een negenjarig dienstverband bij EY en daarna verder uitgebouwd als partner bij BHP & Co BV. De overstap naar Match Plan geeft Richard de mogelijkheden om in een breder teamverband te werken en om de dienstverlening aan zijn eigen cliënten uit te breiden.

Richard houdt zich bezig met het doen van waarderingen op het gebied van M&A en ten behoeve van fiscale doeleinden. Richard geeft fairness opinies af en hij adviseert bij geschilwaarderingen, PPA’s en impairments. Richard denkt graag met cliënten mee en adviseert proactief. Zodoende creëert hij een duidelijke meerwaarde. Zijn opgedane kennis draagt hij graag over aan vakgenoten. Regelmatig doceert hij op het gebied van business valuation en corporate finance. Richard heeft een Master of Science graad in bedrijfseconomie en valuation, en een post-master graad in business valuation (MBV).

Neem contact met ons op


Volg ons op LinkedIn

Blijf op de hoogte van de laatste deals en ontwikkelingen rondom Match Plan.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie