Lucas Troelstra BSc


Vanaf begin maart 2018 is Lucas Troelstra werkzaam als Consultant Corporate Finance bij Match Plan. Lucas heeft zijn studie Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam begin 2018 afgerond. Tijdens zijn studie is Lucas werkzaam geweest als stagiair bij de private bank ABN AMRO MeesPierson en bij accountancy- en advieskantoor EY. Tussen zijn stages door heeft hij als werkstudent bij belastingadvieskantoor KPMG Meijburg & Co gewerkt. Gedurende deze periodes heeft hij zichzelf op zowel persoonlijk als professioneel gebied ontwikkeld.

Tijdens zijn studie heeft Lucas een sterke interesse voor Corporate Finance ontwikkeld en hierop heeft hij besloten zijn carrière te starten bij Match Plan Corporate Finance. Onderwerpen die Lucas in het bijzonder aanspreken zijn het proces van prijsvorming, dealmaking en begeleiding bieden bij de buy-side van een fusie of overname.

Lucas: ‘Match Plan biedt mij de kans om mijzelf goed en snel te ontwikkelen tot een ervaren consultant. Ook wordt mij bij Match Plan de kans geboden om veel verantwoordelijkheid te nemen en is er veel ruimte voor eigen inbreng. Werken met midden- en familiebedrijven spreekt mij erg aan omdat er wordt samengewerkt met betrokken ondernemers die snel willen schakelen, om zo het optimale resultaat te behalen.’