Niels Ansems MSc


Sinds december 2018 is Niels Ansems gestart als Senior Consultant Corporate Finance bij Match Plan. Na het afronden van zijn masters Marketing Management en Strategic Management aan Tilburg University, is hij gestart met een traineeship van de Rabobank.

Na het traineeship is Niels begonnen als accountmanager voor het midden en kleinbedrijf in de regio Waalwijk. Na zo’n 3 jaar heeft hij vervolgens de overstap gemaakt naar  ABN AMRO waar hij als relatiemanager corporate clients is gaan werken.  Hier heeft hij klanten gehad die actief waren in diverse sectoren, maar waarbij de nadruk lag op de food sector. Vanuit deze hoedanigheid heeft Niels ook diverse overnames vanuit een bancair perspectief begeleid, wat de interesse in de corporate finance alleen maar versterkte. Na een periode van zo’n 2,5 jaar bij de ABN AMRO heeft Niels besloten de bancaire sector vaarwel te zeggen, om aan de slag te gaan als Senior Consultant bij Match Plan.

Niels: “ik wilde graag aan de ‘andere kant van de tafel zitten’ bij financieringstrajecten en ook eerder in het fusie en overname proces betrokken zijn. Ook wilde hij graag in een kleinere organisatie werkzaam zijn, waar er meer vrijheid is en mogelijkheden zijn om je eigen rol in te vullen. Deze mogelijkheden en kansen heb ik dan ook zeker binnen Match Plan gevonden”