Overnameadviseur Industrie en Productie


Match Plan heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in overnames binnen de Industrie & Productie branche. Dat heeft ertoe geleid dat wij een groot netwerk en veel specifieke branche kennis hebben. Het team van Match Plan begeleidt u in het gehele proces tijdens een verkooptraject van uw organisatie, de aankoop van een onderneming, een fusie of een waardering.

Referenties binnen de branche

Match Plan is specialist op het gebied van overnames binnen Industrie en Productie branche. Zo hebben wij eerder bedrijven zoals Vertic, Pancoma Systems, Dalmulder Fijnmetaal, Leemberg, Trident, Batenburg Beheer, Kone, PAT-Krüger, RoKo Lastechniek, Controlled Vonk Technologie, Royal Reesink, Art Group, Biogast en In-lite begeleid bij een overname of waarderingstraject. Vanwege de privacy plaatsen wij niet al onze referenties op de website. Als u meer informatie wilt over ons portfolio kunt u het beste even vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Uw bedrijf in de Industrie of Productie branche verkopen?

Wij begeleiden u in het volledige traject. Dus van het eerste kennismakingsgesprek tot uiteindelijk de overdracht bij de notaris. Ook wanneer u zelf nog geen koper op het oog heeft gaan wij actief op zoek naar potentiële kopers. Ons grote netwerk binnen de branche en kennis van de verschillende (internationale) organisaties en investeerders levert hierin een groot voordeel op.

Meer informatie over onze begeleiding tijdens een verkooptraject? Kijk hier.

Een bedrijf in de Industrie of Productie branche kopen?

Wij bespreken graag met u de wensen en gaan actief voor u op zoek naar een onderneming die bij uw wensen aansluit. Ook hierin levert ons grote netwerk en branchekennis een groot voordeel op.

Meer informatie over onze begeleiding tijdens een aankooptraject? Kijk hier.

Uw bedrijf in de Industrie of Productie laten waarderen?

Match Plan is lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators en heeft drie officiële Register Valuators binnen het eigen team. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de waardebepaling van bedrijven binnen de Productie en Industrie. Deze kennis is belangrijk voor het vaststellen van de juiste waarde van uw onderneming.

Meer informatie over het waarderen van uw bedrijf? Kijk hier.

Waarom een gespecialiseerd overnameadviseur?

Als gespecialiseerd overnameadviseur in de Industrie en Productie branche draagt Match Plan substantieel bij aan het succesvol verloop van een aankoop- of verkooptraject. Zo hebben wij uitgebreide kennis van de markt en diens ontwikkelingen. Daarnaast staan wij in contact met een groot netwerk van (internationale) organisaties en investeerders. Ook hebben wij veel kennis over branche specifieke elementen zoals financiering- lease- en bedrijfsstructuren. Aangezien wij binnen ons eigen team ook juridische- en financieringsspecialisten hebben kunnen wij het volledige aan- of verkooptraject zelf begeleiden.

Schakel Match Plan in als uw overnameadviseur

Als corporate finance specialist zijn wij uw partner tijdens het volledige aan- of verkoopproces. U kunt hierbij denken aan financiële, commerciële en juridische ondersteuning. Onze adviseurs hebben al meerder dan 300 overnames, waardebepalingen en financieringen afgerond. U kunt onze klantervaringen – zoals Pacoma Systems, Trident, Royal Reesink en Dalmulder Fijnmetaal – nalezen. Als u meer informatie wilt of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons wil inplannen bel dan naar +31 70 324 41 03, vul het contactformulier in op de website of stuur een email naar info@matchplan.nl. Wij staan u graag te woord.