Overnameadviseur Transport & Logistiek


Match Plan heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in overnames binnen de transport, logistiek en warehousing. Dat heeft ertoe geleid dat wij een groot netwerk en veel specifieke branche kennis hebben. Ook hebben wij veel branche specifieke ervaring met bijvoorbeeld de waardebepaling van een transport- en logistiekbedrijf. Het team van Match Plan begeleidt u in het gehele proces tijdens zowel een verkoop, een fusie, een waardering of de aankoop van een onderneming.

Marktstemming

Als we naar de huidige markt kijken zien we dat grotere organisatie, kleinere bedrijven overnemen. Dit komt voornamelijk omdat kleinere partijen minder goed in staat zijn om de benodigde MIS/software te bekostigen ter behoefte van goed inplannen, efficiënt rijden etc.. Ook het duurzaamheidscomponent welke in de transport & logistiek sector speelt heeft hier een rol in.

Referenties binnen de branche

Match Plan is specialist op het gebied van overnames binnen de transport, logistiek en warehousing branche. Zo hebben wij eerder bedrijven zoals Alphatrans, Nassau Sneltransport Breda en Van den Bogerd Transporten begeleid bij een overname, fusie of waarderingstraject. Vanwege de privacy plaatsen wij niet al onze referenties op de website. Als u meer informatie wilt over ons portfolio kunt u het best even vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten.

Uw bedrijf in de transport en logistiek branche verkopen?

In de huidige tijd is er een consolidatie slag gaande is binnen transport, logistiek en warehousing. Niet alleen nationale maar ook internationale partijen naar ons kijken. Dit kan dus een goed moment zijn om uw organisatie te verkopen. Wij begeleiden u in het volledige traject. Dus van het eerste kennismakingsgesprek tot uiteindelijk de overdracht bij de notaris. Ook wanneer u zelf nog geen koper op het oog heeft gaan wij actief op zoek naar potentiële kopers. Ons grote netwerk binnen de branche en kennis van de verschillende bedrijven levert hierin een groot voordeel op.

Meer informatie over onze begeleiding tijdens een verkooptraject? Kijk hier.

Een bedrijf in de transport en logistiek kopen?

Wij bespreken graag met u de wensen en gaan actief voor u op zoek naar een onderneming die bij uw wensen aansluit. Ook hierin levert ons grote netwerk en branchekennis een groot voordeel op.

Meer informatie over onze begeleiding tijdens een aankooptraject? Kijk hier.

Uw bedrijf in de transport en logistiek laten waarderen?

Match Plan is lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators en heeft drie officiële Register Valuators binnen het eigen team. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de waardebepaling van bedrijven binnen de transport en logistiek. Deze bedrijfs- en marktkennis is belangrijk voor het vaststellen van de juiste waarde van uw onderneming.

Meer informatie over het waarderen van uw bedrijf? Kijk hier.

Waarom een gespecialiseerd overnameadviseur?

Als gespecialiseerd overnameadviseur in de transport en logistiek branche draagt Match Plan substantieel bij aan het succesvol verloop van een aankoop- of verkooptraject. Zo hebben wij uitgebreide kennis van de markt en diens ontwikkelingen. Daarnaast staan wij in contact met een groot netwerk van (internationale) bedrijven en investeerders. Ook hebben wij veel kennis over branche specifieke elementen zoals financiering-, lease- en bedrijfsstructuren. Aangezien wij binnen ons eigen team ook juridische- en financieringsspecialisten hebben kunnen wij het volledige aan- of verkooptraject zelf begeleiden.

Schakel Match Plan in als uw overnameadviseur

Als corporate finance specialist zijn wij uw partner tijdens het volledige aan- of verkoopproces. U kunt hierbij denken aan financiële, commerciële en juridische ondersteuning. Onze adviseurs hebben al meer dan 300 overnames succesvol afgerond. U kunt onze klantervaringen terug lezen op Klantenvertellen.nl. Als u meer informatie wilt of een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons wil inplannen bel dan naar +31 70 324 41 03, vul het contactformulier in op de website of stuur een email naar info@matchplan.nl. Wij staan u graag te woord.