Overnamebegeleiding; NulVier Kinderopvang neemt Kids Talent in Heeze over

NulVier Kinderopvang met vestigingen in het gebied Deurne, Asten, Someren, ’s-Hertogenbosch en Tilburg neemt per 1 december a.s. de flexibele kinderopvangvestiging van Kids Talent in Heeze over. Deze strategische samenwerkingslocatie met twee basisscholen is een waardevolle aanvulling op de activiteiten in het werkgebied van NulVier in Deurne, Asten en met name Someren.

NulVier is een financieel sterke, middelgrote opvangorganisatie met 15 locaties en 115 medewerkers. Zij biedt dagopvang, BSO en peuter(speelzaal) arrangementen aan, met een hoge graad van deskundigheid, o.a. op het gebied van workshops en VVE (voor- en vroegschoolse educatie) , tegen een redelijk prijs. Persoonlijke betrokkenheid en adequate communicatie met kinderen, ouders en medewerkers staan hoog in het vaandel. In 2011 is NulVier genomineerd voor “Beste Brabantse Werkgever”.

Gezien de omvang van de vestiging in Heeze wordt NulVier Heeze BV een zelfstandige werkmaatschappij onder NulVier Holding BV. Alle medewerkers, maar ook het flexibele dienstverleningsaanbod, gaan ongewijzigd mee over.  De bijzonder goede samenwerking met de 2 basisscholen, De Trumakkers en Merlebos, op deze mooie kindercampus zal naar verwachting tot verdere groei leiden.

NulVier zal ook de komende tijd nog actief blijven in het verwerven van kinderopvanglocaties om haar positie in het werkgebied verder te versterken.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie