Overnamebegeleiding; Restaurant Corona

Match Plan Corporate Finance heeft Marcel de Kroes en Marcel van der Kleijn begeleid bij de overname van het restaurant gedeelte van het gerenommeerde Hotel Corona in Den Haag. Gezamenlijk gaan zij de exploitatie van het restaurant exploiteren, inclusief alle banqueting activiteiten. Corona is het oudste viersterrenhotel van Den Haag. Naast het Hotel exploiteerde Corona zelf het restaurant en de bar.  Dit gaat dus nu veranderen! Marcel de Kroes en Marcel van der Kleijn zijn twee zeer ervaren horecaondernemers die nu de handen ineen hebben geslagen. Marcel de Kroes is eigenaar geweest van Taverne De Resident in Den Haag en Marcel van der Kleijn is eigenaar van sterrenrestaurant Calla’s en van restaurant Maxim, ook beide gevestigd in Den Haag.

In de zomer van 2014 zal er een nieuwe restaurantformule gepresenteerd worden in het mooie pand aan het Buitenhof in Den Haag.

De werkzaamheden van Match Plan betroffen onder meer het voeren van de onderhandelingen, het opstellen van de contracten en het functioneren als klankbord gedurende het gehele overnametraject.

Eerder adviseerde Match Plan ook al het befaamde Restaurant “Bierhandel” De Pijp in Rotterdam bij een overdracht aan derden.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie