in-lite Design Corporation


Match Plan heeft in-lite begeleid bij de verkoop van haar Canadese activiteiten door de verkoop van 100% van de aandelen van in-lite Design Corporation aan de huidige directeur Ramon Pieters.

Beschrijving onderneming
In-lite Design Corporation was een 100% dochteronderneming van de in-lite groep en is gevestigd te Ontario (Canada). De onderneming houdt zich hoofdzakelijk bezig met de verkoop en distributie van in-lite buitenverlichtingsproducten aan de Noord Amerikaanse markt.

In-lite is gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van toonaangevende buitenverlichting. De producten worden ontwikkeld voor de luxere tuinen, waar een totaaloplossing voor verlichting wordt aangeboden. In-lite ontwerpt en ontwikkelt zelf.

Rol van Match Plan Corporate Finance
Match Plan heeft de aandelen van in-lite Design Corporation gewaardeerd. Vervolgens heeft Match Plan in-lite begeleid bij de fiscale en juridische structurering van de transactie, contractonderhandelingen en, in samenwerking met AKD,  het vastleggen van afspraken in verschillende overnameovereenkomsten.

Deel met uw netwerk