NulVier Kinderopvang (Fusie)


Match Plan Corporate Finance heeft NulVier Kinderopvang begeleid bij een fusie met Kinderopvang Joepie.

NulVier Kinderopvang is een financieel sterke, middelgrote opvangorganisaties met 16 locaties en 125 medewerkers. Zij biedt deskundige dagopvang, buitenschoolse opvang en peuter(speelzaal) arrangementen aan. Persoonlijke betrokkenheid en adequate communicatie met kinderen, ouders en medewerkers staan hoog in het vaandel.

Kinderopvang Joepie is al 13 jaar actief in de Kinderopvang en op 3 verschillende locaties actief in Heeze. Bij Joepie zijn thans een 20-tal medewerkers in dienst die dag-, buitenschoolse-, tussenschoolse opvang verzorgt. Additioneel worden peuter(speelzaal) arrangementen aangeboden.

Beide kinderopvang organisaties hebben vestigingen in Heeze. Door middel van de fusie zullen beide organisaties in staat zijn hun pedagogische krachten, kennis en ervaring te bundelen. De gezamenlijke organisatie NulVier Joepie zal in 2014 kinderen gaan opvangen in het Kindcentrum De Nieuwe Hoeven, waar men terecht kan voor voorschoolse, naschoolse en buitenschoolse opvang.

Diensten als corporate finance adviseur

Als overnameadviseur in de kinderopvang is Match Plan een betrouwbare partner bij het kopen van een kinderopvang of verkopen van een kinderopvang.

Deel met uw netwerk