Samenwerking tussen Match Plan Corporate Finance en NBC/Van Roemburg & Partners een feit

Match Plan Corporate Finance en NBC/Van Roemburg & Partners hebben recent een samenwerkingsovereenkomst met elkaar gesloten. Deze samenwerking bundelt de aanwezige kennis en kwaliteiten in beide organisaties zodanig dat ze die kunnen inzetten voor elkaars klanten, prospects en netwerk. Tevens stelt het beide partijen in staat om het huidige klantenbestand een breder dienstenpakket aan te bieden en invulling te geven aan hun lange termijn groeiambitie. Voor Match Plan betekent dit de derde samenwerkingsovereenkomst in korte tijd met een accountantskantoor.

NBC/Van Roemburg & Partners is een fullservice accountants- en adviesbureau op het gebied van administraties, jaarrekeningen, financiële planning, belastingaangiften, salarisadministratie, juridische dienstverlening en risicobeheer. Het kantoor van NBC/Van Roemburg & Partners is gevestigd in Volendam en heeft circa 50 medewerkers in dienst. De organisatie is onderdeel van NBC Nederland, een landelijke organisatie van accountantskantoren.

Match Plan is een middelgrote corporate finance boutique, gespecialiseerd in het kopen en verkopen van ondernemingen en het uitvoeren van bedrijfswaarderingen. Daarnaast adviseert Match Plan bedrijven inzake transactie gerelateerde bedrijfsfinancieringen, strategie en business development. Het team van Match Plan telt 10 medewerkers en is gevestigd in Den Haag.

 

Mocht u nog meer aanvullende informatie wensen, bezoek dan de websites www.matchplan.nl en www.nbcvanroemburg.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Hans van de Pas (06-46741188) of Erik Smidt (06-23315926) van Match Plan of Winfried Jonk (06-51165480) van NBC/Van Roemburg & Partners.


Lees dit artikel ook op Consultancy.nl

Deel met uw netwerk

Geef een reactie