Succesfactoren bij een succesvolle verkoop van uw bedrijf

Betrokkenheid en persoonlijke begeleiding behoren tot één van de succesfactoren bij de verkoop van een bedrijf. De adviseurs van Match Plan ondersteunen ondernemers bij overnametrajecten op een professionele, betrokken en persoonlijke manier. Al vanaf het begin hanteren wij dezelfde aanpak, welke continu concrete resultaten oplevert. Geslaagde transacties en optimale resultaten zorgen voor tevreden ondernemers.

Alle succesfactoren op rij

Betrokkenheid en deskundigheid zorgen niet alleen voor een goed einde. Ook andere succesfactoren bij de verkoop van een bedrijf spelen daarbij een grote rol. Daarnaast spelen de volgende zaken een rol:

  • Wij zijn al jarenlang doeltreffend op de bedrijvenmarkt. Wij maken de juiste bedrijfswaardering en stellen een verkoopmemorandum op. Onze enorme schat aan ervaring schept bovendien vertrouwen bij zowel de koper als de verkoper.
  • Wij beschikken over een breed netwerk dat ingezet kan worden. De kunst om de juiste koper te vinden voor uw bedrijf. Door middel van onze actieve aanpak realiseren wij doorgaans zeer snel het gewenste eindresultaat.
  • Het gehele verkoopproces nemen wij u uit handen. Wij zien toe op de juiste aansturing en een zorgvuldige controle van het verkoopproces. Alle reacties van kopers, verkopers en investeerders worden geregistreerd.
  • Dat uw adviseur rechtstreeks contact onderhoudt met u gedurende het verkoopproces behoort ook zeker tot één van de succesfactoren bij de verkoop van uw bedrijf. Daarnaast kunt u eveneens met al uw vragen terecht bij uw adviseur.
  • De adviseurs van Match Plan werken op basis van vaste prijzen. Deze prijzen zijn netjes opgesplitst in de delen van het verkooptraject. U weet zodoende altijd waar u aan toe bent en komt niet achteraf voor torenhoge rekeningen te staan.
  • Transparantie. Wij zijn altijd eerlijk over uw situatie en geven daarbij duidelijkheid over wat u kunt verwachten met betrekking tot de bedrijfsovername.

Wilt u ook succesvol uw bedrijf verkopen? De adviseurs van Match Plan bieden u de gewenste ondersteuning. Wij werken samen met u aan een geslaagde bedrijfsoverdracht. Neemt u gerust eens contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken met onze specialisten en onze succesfactoren.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie