Succesvolle begeleiding groeifinanciering Robot Robots Company door Match Plan

Robot Robots Company, een Haags bedrijf actief op het gebied van robottechnologie, heeft op vrijdag 29 januari 2016 de gewenste groeifinanciering van ruim € 5 miljoen gearrangeerd.

Rol Match Plan

Match Plan heeft CEO Martin Roos ondersteund tijdens het gehele financieringstraject. Na een zorgvuldig selectieproces is er uiteindelijk een financieringsarrangement afgesloten met 5 partijen. De werkzaamheden van Match Plan betroffen onder meer het selecteren van financiers, onderhandelingen inzake financieringsvoorwaarden en de juridische vastlegging.

Financiers

Onder andere Rabobank Regio Den Haag, Makis Holding, InnovationQuarter, CbusineZ en Else B.V. hebben Robot Robots Company de gevraagde financiering verleend. De investering van de genoemde partijen bedraagt in totaal ruim € 5 miljoen en zorgt ervoor dat Robot Robots Company zijn producten verder kan ontwikkelen en deze internationaal kan uitrollen.

Robot Robots Company

Robot Robots Company is actief in zowel de zorg- als  de beveiligingsmarkt. Dochteronderneming Robot Care Systems is recent diverse malen in de media gekomen. De onderneming, bekend van de zorgrobot LEA, heeft in 2015 meerdere awards gewonnen. Zo werden zowel de Shell liveWIRE award en de Herman Wijffels Innovatieprijs gewonnen door Robot Care Systems. Dit leverde de onderneming reeds € 50.000 op, ten behoeve van de verdere productontwikkeling.

Robot Care Systems - LEA
Robot Security Systems - SAM

Deel met uw netwerk

Geef een reactie