Vacature (Senior) Consultant Corporate Finance

(Senior) Consultant Corporate Finance

Met business sense en ondernemersmentaliteit

Match Plan Corporate Finance B.V. is een middelgroot advieskantoor, gevestigd in Den Haag. Onze dienstverlening richt zich op de koop en verkoop van ondernemingen, management buy-out’s, management buy-ins, waardebepalingen en financieringen. Onze focus ligt qua doelgroepen op het nationale en internationale midden- en familiebedrijf. Match Plan hanteert een aanpak die professioneel, resultaatgericht en deskundig is. De dienstverlening van Match Plan is persoonlijk, betrokken en onderscheidend in het managen van ratio en emotie.

Binnen Match Plan heerst een informele sfeer. Hierdoor zijn de lijnen kort. Een ieder denkt mee met de business, krijgt snel eigen verantwoordelijkheid en krijgt de ruimte om buiten de gebruikelijke kaders te denken. We nemen verantwoordelijkheid en laten zien wat we in huis hebben. Doorgroei is eerder regel dan uitzondering.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedegen professional (m/v) die bijdraagt aan het uitbouwen van onze praktijk.

Als (Senior) Consultant ben je in staat om transactieprocessen zelfstandig te begeleiden en af te ronden. Je bent in staat zichtbaar het verschil te maken en als regisseur van het proces op te treden. Binnen de transactieprocessen werk je in een multidisciplinair team nauw samen met ervaren, deskundige en betrokken collega’s. Ook ben je in staat om kansen in de markt zelfstandig te identificeren en opdrachten te initiëren en te acquireren.

Wij zoeken een nieuwe collega met:

  • Ruime transactie ervaring opgedaan binnen corporate finance, consultancy, bancaire sector of accountancy;
  • Tussen de 4 en 8 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met het familiebedrijf is een pré;
  • Een sterke ondernemingsgeest, business sense en een hoog zelf startend vermogen;
  • Interesse in complexe vraagstukken. Je kunt snel schakelen en denkt in oplossingen;
  • Het vermogen om behoeften van (potentiële) cliënten te herkennen en te fungeren als een sparringpartner tot op het hoogste niveau;
  • Resultaatgericht- en vastberadenheid, doortastendheid en oog voor kwaliteit en detail;
  • Sterke analytische vaardigheden, een afgeronde, relevante studie (bijv. bedrijfseconomie) en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Erik Smidt
(06-23315926) of Hans van de Pas (06-46741188) of via info@matchplan.nl.

Reageren

Ben je enthousiast over deze functie en wil je graag deel uitmaken van een professioneel team? Reageer dan zo snel mogelijk door je sollicitatie inclusief motivatie te sturen naar info@matchplan.nl.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie