Van stagiair naar consultant; Match Plan verwelkomt Raymon Kouwenhoven

In september 2018 is Raymon Kouwenhoven gestart als stagiair Corporate Finance bij Match Plan. Tijdens zijn stageperiode heeft Raymon meegewerkt aan verschillende trajecten en heeft hij zich op professioneel gebied sterk ontwikkeld. Beide partijen hebben de stageperiode dan ook als positief ervaren en hierdoor is Raymon per 1 februari gestart als Consultant bij Match Plan Corporate Finance.

Raymon: “Tijdens mijn stageperiode bij Match Plan heb ik de organisatie goed leren kennen en de omgeving als erg prettig ervaren. Ik heb gedurende mijn stageperiode aan een aantal transacties en waarderingen mogen meewerken, waardoor ik een goed beeld heb verkregen van de werkzaamheden binnen de wereld van fusies en overnames. De komende maanden ga ik mijn Master Finance aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afronden en hiernaast treed ik parttime in dienst bij Match Plan. Ik heb er zin in en hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan de verdere groei van deze organisatie.”

 

Naast Raymon is Match Plan Corporate Finance op zoek naar nóg een Consultant (fulltime). Dus ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie in de corporate finance? Dan is  dit jouw kans!  Klik hier voor meer informatie over de vacature en neem contact met ons op.  Wie weet ben jij onze volgende enthousiaste collega.

Neem contact met ons op


Volg ons op LinkedIn

Blijf op de hoogte van de laatste deals en ontwikkelingen rondom Match Plan.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie