Van Waarde magazine nr.9

Het Nederlands Instituut van Register Valuators (NIRV) heeft 2 juni, de 9e editie van Van waarde uitgegeven. Van Waarde is een digitaal magazine met opiniërende artikelen over de huidige financiële en economische actualiteit. Het toont via concrete voorbeelden de eigen kracht en bijzondere kennis van de Register Valuators (RV’s). Daarnaast biedt Van Waarde autoriteiten uit het vakgebied een podium om hun mening over ontwikkelingen te ventileren.

In deze zomereditie aandacht voor de zachte aspecten die bij een waardering kunnen meespelen. Is cultuur bijvoorbeeld een belangrijke waardebepaler? U leest in het magazine de visie van twee deskundigen hierop. Ook gaan we in dit nummer dieper in op het thema human capital. In hoeverre oefent personeel invloed uit op de waarde van een onderneming? Verder vertelt een curator hoe een Register Valuator kan helpen bij een pre-pack, doorstart of faillissement. Ook leest u hoe een periodieke bedrijfswaardering kan helpen bij het bepalen van de toekomstige bedrijfsstrategie. Ook is er in deze editie aandacht voor medewerkersparticipatie. Een ondernemer vertelt waarom hij de aandelen ‘verdeelde’ over meerdere personen. In de rubriek opmerkelijke overname deze keer aandacht voor de overname van WhatsApp door Facebook.

Sinds enige tijd is de website van het NIRV volledig vernieuwd. Een groot deel van de website betreft informatie over onze beroepsgroep en de dienstverlening die wordt aangeboden. Daarnaast gebruikt NIRV de website als medium voor het aankondigen van bijvoorbeeld workshops en overige actualiteiten.

Klik op de onderstaande link voor de 9e editie van het Van Waarde magazine:
Van Waarde Magazine 9

Deel met uw netwerk

Geef een reactie