Wij verwelkomen onze nieuwe werknemer Lars van Heeren

Per 1 mei  2017 is Lars van Heeren het team van Match Plan Corporate Finance komen  versterken als (junior) consultant. Lars studeert medio 2017 af in Finance aan de universiteit van Tilburg. Voorafgaand  aan deze studie heeft Lars in 2015 de opleiding International Business and Management Studies (IBMS) met succes afgerond. Tijdens zijn studie IBMS heeft hij bij een internationale stage in Nieuw Zeeland van dichtbij kennis gemaakt met het vakgebied Corporate Finance. Het bedrijf waar hij stage liep werd namelijk overgenomen.

Door deze ervaring is Lars geïnteresseerd geraakt in de wereld van fusies en overnames. Als een logische vervolg stap heeft hij de minor Finance gevolgd alvorens hij aan zijn master Finance is begonnen.

Voordat Lars bij Match Plan Corporate Finance kwam werken heeft hij ruim 1,5 jaar bij PwC als werkstudent ervaring opgedaan.

De binding en affiniteit die Lars heeft met het MKB en zijn passie voor financiële vraagstukken hebben hem doen besluiten om aan de slag te gaan bij Match Plan Corporate Finance.

Deel met uw netwerk

Geef een reactie