Match Plan breidt uit en stelt Yvo Bruin aan als Consultant Corporate Finance

Een kennismaking met Yvo Bruin, de nieuwe Consultant Corporate Finance bij Match Plan.

Per juni 2019 is Yvo Bruin begonnen als Consultant bij Match Plan Corporate Finance. Eerder werkte Yvo bij een Private Equity partij, waar hij als stagiair begon en doorgroeide naar Investment Analyst. Enerzijds hield hij zich bezig met M&A-trajecten, anderzijds was hij intern verantwoordelijk als controller van het bedrijvenportfolio. Dat Yvo zowel commercieel als financieel relevante M&A-ervaring heeft opgedaan, is een belangrijke reden geweest voor zijn aanstelling bij Match Plan.

Yvo Bruin

Interesse in Corporate Finance

De Universiteit van Twente is waar Yvo zijn opleiding Financial Management succesvol heeft afgerond. Zijn interesse in Corporate Finance is ontstaan in de eindfase van zijn bacheloropleiding. Daar hield hij zich met veel plezier bezig met financieel gerelateerde vakken. Dit geldt zeker als er een relatie is tussen de cijfers en het achterliggende verhaal. Niet voor niets besloot Yvo dan ook een verdiepingsslag hierin te maken in zijn masteropleiding.

Als stagiair ging Yvo aan de slag bij een Private Equity partij. Daar kwam hij erachter dat het proces van prijsvorming en dealvorming in de praktijk omvangrijker en interessanter is dan in de theorie. Het enthousiasme van Yvo voor Corporate Finance werd hierdoor bevestigd en verder versterkt. Na enkele jaren gewerkt te hebben, besloot hij dat het tijd werd voor de volgende stap.

Ervaring als Investment Analyst

De nieuwe Consultant van Match Plan vertelt: “Ik heb in de loop der jaren als Investment Analyst veel ervaring opgedaan en het proces van een bedrijfsovername meermaals meegemaakt. Het beoordelen van een informatiememorandum, contact met adviseurs, waarderingen opstellen, investeringsvoorstellen schrijven; alle onderdelen passeerden de revue. Ook ben ik intensief betrokken geweest bij diverse overnames. Omdat ik aan de andere kant van de tafel heb gezeten, kan ik snel mijn meerwaarde  tonen aan de klanten van Match Plan.”

Keuze voor Match Plan

Yvo kiest voor Match Plan zodat hij zich als consultant kan ontwikkelen bij een professioneel corporate finance kantoor. Hij geeft aan: “Ik ben ervan overtuigd dat ik veel kan leren van de gedreven professionals bij Match Plan. Ik zal betrokken worden bij meerdere projecten die qua onderwerp uiteenlopen. De focus ligt op het midden- en familiebedrijf en ik hoop met mijn gedrevenheid succesvol te zijn met het team.” Ook Match Plan is erg tevreden met de aanstelling van Yvo en ziet de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

Heeft u een vraag aan Yvo? Stuurt u dan een email naar yvobruin@matchplan.nl of bel naar 070 324 41 03. Bovendien kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen.

Neem contact met ons op


Volg ons op LinkedIn

Blijf via LinkedIn op de hoogte van de laatste deals en ontwikkelingen rondom Match Plan.

Deel met uw netwerk

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit artikel.