Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Match Plan Tilburg

Jos Schippers versterkt Match Plan als Manager M&A

23 februari 2024

Lees verder
Terug naar nieuwsberichten
Nieuws

Komst Jos Schippers

Match Plan is verheugd met de recente benoeming van Jos Schippers als Manager M&A. Met veel ervaring in de accountancy en brede advisering als trusted advisor, voor vele klanten in de regio Eindhoven/Tilburg, brengt Jos waardevolle expertise mee naar Match Plan op het gebied van fusies, overnames en due diligence-vraagstukken. Zijn benoeming versterkt onze positie als toonaangevend adviesbureau op het gebied van strategisch advies aan ondernemers. Vanaf februari 2024 heeft Jos ons team versterkt en is hij werkzaam vanuit onze vestiging in Tilburg.

Jos Schippers - Match Plan
Nieuws

Achtergrond

Jos’ carrière begon in 1985 in de accountancy. Zijn toewijding aan het vak leidde tot succesvolle betrokkenheid bij diverse M&A-vraagstukken. Als accountant, en ook als voormalig mede-eigenaar en voorzitter van het directieteam bij De Groof accountants, en later als accountant bij Flynth, heeft Jos een rijke ervaring opgebouwd. Hierbij hebben wij al jarenlang prettig samengewerkt met Jos, zoals bijvoorbeeld bij de verkoop van Coachview aan de Paragin Group, verschillende M&A-activiteiten voor de Happy Horizon Groep alsmede de verkoop van Vinance Assurantiën aan de Quintes groep.

Nieuws

Functieomschrijving Manager M&A

Als Manager M&A zal Jos Schippers ondernemers begeleiden bij de aankoop, verkoop, waardering en financiering van bedrijven. Zijn achtergrond in het werken met ondernemers aan M&A-vraagstukken maakt hem een waardevolle aanwinst voor ons team. Jos zal vanuit onze vestiging in Tilburg klanten bedienen met passie en toewijding.

Jos Schippers over zijn overstap naar Match Plan: “Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het team van Match Plan en bij te dragen aan het succes en de groei van het bedrijf. De dynamiek van de M&A-wereld vind ik enorm boeiend en ik ben vastbesloten om samen met het team onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Manager M&A - Jos Schippers
Erik Smidt - Match Plan
Nieuws

Toekomstperspectief Match Plan

Met de aanstelling van Jos Schippers als Manager M&A zet Match Plan een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van haar expertise op het gebied van fusies en overnames en de verdere groei van het bedrijf. De focus ligt op het blijven bieden van hoogwaardig strategisch advies en waardecreatie voor ondernemers.

Erik Smidt, Partner Match Plan, zegt het volgende over de komst van Jos Schippers: “We zijn verheugd om Jos te verwelkomen in ons team. We kennen Jos al meer dan 10 jaar en hebben altijd zeer prettig samengewerkt. Zijn bewezen netwerk in de regio Eindhoven/Tilburg en zijn expertise in Accountancy zullen onze dienstverlening versterken en onze marktpositie in Noord-Brabant fors verstevigen. Wij kijken uit naar de goede samenwerking met Jos.”

Nieuws

Vragen naar aanleiding van dit bericht?

Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Leon Koorevaar, vestigingsdirecteur Match Plan Tilburg, via leonkoorevaar@matchplan.nl of +316 30 43 41 06.

Leon Koorevaar - Match Plan
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV