Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - bedrijfsoverdracht familie

Bedrijfsoverdracht familie

Wij helpen u bij het vinden van geschikte overnamekandidaten

  • 1000+ ondernemers succesvol begeleid
  • Groot netwerk MKB bedrijven
  • Meer dan 25 jaar ervaring
Lees verder
Terug naar diensten
Bedrijfsoverdracht familie

Familiebedrijf overnemen? Extra aandacht voor de onderlinge relaties

Hoewel een bedrijfsoverdracht familie technisch gezien niet zoveel anders is dan een externe bedrijfsoverdracht, is het wel van belang om extra rekening te houden met emoties en onderlinge belangen. Wij gaan hier zorgvuldig mee om zodat de zaken voor beide partijen goed geregeld zijn zonder dat de familieband onder druk komt te staan. Match Plan is gespecialiseerd in het ondersteunen bij de overdracht van familiebedrijven en we begeleiden u graag bij dit traject. Wij zorgen ervoor dat er een transactie gerealiseerd kan worden waarbij de verkoper, de koper en ook de overige familieleden zich goed bij voelen. Nu, maar ook in de toekomst.

Behoefte aan een gratis adviesgesprek? Plan dan nu in:

Bedrijfsoverdracht familie
Creating value together

Een familiebedrijf overnemen: wat komt er allemaal bij kijken?

Een overname wordt vaak onderschat. Dat geldt ook voor een bedrijfsoverdracht binnen de familie. U krijgt namelijk met veel verschillende specialismes te maken en ook nog eens met extra emoties en onderlinge verhoudingen. De specialisten van Match Plan zijn betrokken en professionele overnamespecialisten die u graag begeleiden bij dit traject. Wij kijken samen met u naar uw wensen en ontwikkelen zo een proces op maat. Het gaat immers om uw eigen onderneming waar u vaak jarenlang met hart en ziel heeft gewerkt. Match Plan begeleidt u in het volledige overnametraject, van de eerste kennismaking tot aan de overdracht bij de notaris.

Alle aspecten van een overname

Bent u benieuwd wat u te wachten staat bij het overnemen van een bedrijf?

In onze whitepaper ‘Een bedrijf overnemen? Wat komt er op u af’ Hebben wij de verschillende stappen uitgebreid op een rij gezet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Referenties

Onze referenties

Laden..
Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV