Menu Sluiten
Sluiten
Overnameadviseur groothandel

Groothandel

Wij helpen u bij het vinden van geschikte overnamekandidaten

  • 1000+ ondernemers succesvol begeleid
  • Eigen specialisten in huis
  • Meer dan 25 jaar ervaring
Lees verder
Terug naar branches
Overnameadviseur groothandel

Een groothandel overnemen of verkopen?

Overweegt u om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Dan is het belangrijk dat een overnameadviseur bekend is met de sector en het businessmodel van deze organisatie. Match Plan heeft zich afgelopen jaren verdiept in de groothandel sector en kan u daardoor optimaal begeleiden. Wij weten wat er speelt, kennen de meeste spelers in de markt en weten met welke aspecten een ondernemer binnen een groothandel te maken heeft. Zo hebben wij binnen ons team een speciaal sectorteam groothandel gevormd die bestaat uit drs. Hans van de Pas RV  (Partner Match Plan) en Raymon Kouwenhoven MSc (consultant m&a). Zij hebben zich gespecialiseerd in de overnamemarkt van de groothandel en begeleiden u tijdens een overnametraject van begin tot eind. Van de eerste kennismaking naar het vinden van geschikte kopers of verkopers tot aan de uiteindelijke overdracht bij de notaris.

</div class>

Bedrijf verkopen

Podcast: Ondernemersdromen #1 - Je bedrijf verkopen

In onze podcast Ondernemersdromen gaan we in diverse afleveringen dieper in op de inspirerende verhalen en de uitdagingen van succesvolle ondernemers. Daarnaast delen we waardevolle inzichten over de diverse aspecten van het M&A-vak.

In deze aflevering duiken we in het traject van het verkopen van een bedrijf. Onze gasten voor deze aflevering zijn Jürgen van Dijk, CEO van in-lite, Erik Smidt, Partner bij Match Plan, met als gastheer Paul Eikelenboom. Jürgen heeft eind 2022 onder begeleiding van Match Plan een deel van zijn bedrijf verkocht aan 3d investors, wat nieuwe deuren opent voor verdere groei van in-lite. Hij zal zijn ervaringen en inzichten delen over dit proces, en hoe het verkopen van een deel van zijn bedrijf daadwerkelijk kan bijdragen aan de toekomstige ontwikkeling ervan. Erik zal ons voorzien van zijn expertise op het gebied van bedrijfsoverdrachten. Zijn kennis van de markt en zijn begeleiding bij dergelijke transacties hebben diverse ondernemers geholpen om strategische beslissingen te nemen voor hun bedrijven.

Laden..
Kennismaken
Kennismaken
Informatie verzamelen
Informatie verzamelen
Potentiële (ver)kopers benaderen
Potentiële (ver)kopers benaderen
Onderhandelingen
Onderhandelingen
Letter of intent & juridische stukken
Letter of intent & juridische stukken
Boekenonderzoek & closing bij notaris
Boekenonderzoek & closing bij notaris
Referenties

Referenties groothandel

Laden..
Overnameadviseur groothandel
Wij begeleiden u bij het volledig aankoop- of verkooptraject

Sectorteam groothandel

Het overnemen of verkopen van een bedrijf is een complex traject wat vaak wordt onderschat. Het vinden van de juiste koper of verkoper is slechts een klein onderdeel van het traject. U zult daarnaast met veel meer vraagstukken te maken krijgen. Denk hierbij onder andere aan waardebepalingen, onderhandelingen, juridische zaken, een boekenonderzoek en financieringen. Wij, als overnameadviseur groothandel, zorgen ervoor dat u het gehele traject met een gerust gevoel doorloopt en altijd de juiste specialist aan uw zijde heeft.

Podcast

Podcast - Overnameontwikkelingen groothandel

Linde Koudstaal gaat in gesprek met onze overnamespecialist groothandel Hans van de Pas, over de laatste overnameontwikkelingen binnen de groothandel. Hoe ziet de overnamemarkt eruit? Is het op dit moment een goed moment om een onderneming over te nemen, of is het juist het perfecte moment om te verkopen? En hoeveel is een groothandel eigenlijk waard? Het wordt allemaal besproken. Luister hem hier via de website, via Spotify of via Apple Podcasts.

Podcast overnameontwikkelingen groothandel
Stegman Closing

Match Plan helpt familiebedrijf Stegman met de verkoop van een meerderheidsbelang aan investeerder AVerest Capital

Stegman is een platform dat gespecialiseerd is in het belonen van medewerkers door middel van geschenken. Met de toetreding van AVerest Capital als investeerder zal Stegman versneld verder bouwen aan de ontwikkeling van haar distributiekanalen en aanboren van aanpalende en nieuwe markten.

Sector update m&a groothandel

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van overnames?

Download de sector update groothandel.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sector update - groothandel
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV