Menu Sluiten
Sluiten
Overnameadviseur transport en logistiek

Transport & logistiek

Wij helpen u bij het vinden van geschikte overnamekandidaten

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Aangesloten bij het ICFG
  • Eigen specialist in huis
Lees verder
Terug naar branches
Overnameadviseur transport en logistiek

Een transportbedrijf kopen of verkopen? Wij begeleiden u bij het volledige traject

Match Plan begeleidt ondernemers bij het volledige aankoop- of verkooptraject van een onderneming. Om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen ondersteunen hebben wij ons door de jaren heen verdiept in een aantal specifieke sectoren, waaronder de transport en logistiek. Bij ons is Niels Ansems overnamespecialist voor de transport en logistiek sector. Niels is sinds 2018 werkzaam bij Match Plan als Manager M&A. Voordat hij bij ons begon, heeft hij jaren gewerkt bij de Rabobank en ABN AMRO waar hij met veel ondernemers binnen de transport en logistiek in zowel het MKB als in het corporate segment heeft samengewerkt. Niels heeft ook namens Match Plan meerdere overnametrajecten binnen de transport en logistiek begeleid zoals de fusie van Nassau Sneltransport Breda. Daarnaast zit hij in de kerngroep transport en logistiek van de International Corporate Finance Group (ICFG). Via deze kerngroep staan wij in contact met overnamekantoren in 18 verschillende landen en hebben wij een database van meer dan 1.000 potentiële kopers en verkopers binnen de transport en logistiek over de hele wereld.

Overnameadviseur transport en logistiek
Overnameadviseur transport en logistiek

Wij begeleiden u bij het volledig aankoop- of verkooptraject

Een overnametraject van een bedrijf wordt vaak onderschat, er komt namelijk veel bij kijken. Denk hierbij aan waardebepalingen, onderhandelingen, in kaart brengen van de financiële informatie, vinden van geschikte (ver)kopers, opstellen van juridische documenten, fiscale aspecten, financieringen en nog veel meer. Het team van Match Plan begeleidt u bij het gehele proces en kent voor elk onderdeel een eigen specialist. Zo zorgen wij ervoor dat u dit traject met een gerust gevoel aangaat en bent u gedurende het gehele traject voorzien van de juiste expertise op het juiste moment.

Nieuws transport en logistiek
Referentie Nassau Sneltransport

“Een bespreking hoeft bij Match Plan geen uur te duren als het ook in een half uur kan. Daar hou ik zelf heel erg van.” – Ivar Jansen, Commercieel directeur Nassau Sneltransport

Match Plan begeleidt het fusietraject tussen Van Dijk Expresse en Gitrans Sneltransport tot Nassau Sneltransport Breda.

Afgeronde transacties Transport & logistiek

Een aantal van onze referenties

Laden..
Niels Ansems - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Niels Ansems MSc Over Niels Ansems MSc