Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Brandwijk
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Brandwijk bij de verkoop aan AVerest Capital

Match Plan heeft Dick Brandwijk van Brandwijk Themapakketten en Promo.nl begeleid bij de verkoop van 100% van de aandelen aan AVerest Capital.

Brandwijk logo
Over Brandwijk
Referentie

Over Brandwijk

Brandwijk is opgericht in 1982 en gestart als een kaas- en delicatessenzaak in ‘s-Hertogenbosch. 5 jaar later is de overstap naar kerstpakketten gemaakt. Momenteel zijn ze gevestigd in Zaltbommel en bestaan ze uit twee verschillende bedrijfsactiviteiten, namelijk Brandwijk Themapakketten en Promo.nl. Brandwijk Themapakketten richt zich op het ontwikkelen, samenstellen, en verkopen van duurzame kerstpakketten. Promo.nl richt zich op de verkoop van gepersonaliseerde geschenken en artikelen. Ze hebben zich gespecialiseerd in duurzaamheid en is momenteel de belangrijkste speler in de markt op het gebied van duurzame kerstpakketten.

Referentie

Over AVerest Capital

AVerest Capital, opgericht in 2018, is een investeringsmaatschappij gevestigd in Breukelen. Ze hebben meerdere investeringen gedaan in uiteenlopende branches zoals lifestyle en fashion, kitafdichtingen, home & living, geschenken en zitmeubilair. De focus van Averest Capital is het bij elkaar brengen van strategische, financiële en operationele marktkennis, een uitgebreid netwerk en toegang tot groeikapitaal.

Over AVerest Capital
Rol van Match Plan x Brandwijk
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Brandwijk gedurende het gehele proces bijgestaan en geadviseerd. We hebben onder andere geholpen bij:

  • Het opstellen van een waardebepaling van het bedrijf;
  • Het begeleiden van het gehele verkoopproces van a tot z oftewel van het opstellen van het informatiememorandum, het benaderen van partijen, de begeleiding van het boekenonderzoeken tot de controle en bewaking van de transactiedocumentatie.

De opdracht is namens Match Plan uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Hans van de Pas, Niels Ansems, Phil van Mulken, Reg Schreurs en Matthias Duijzer.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV