Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Increase

Increase – Bedrijf verkopen

Bezoek hier de website van Increase
Lees verder
Terug naar referenties
Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Increase bij de verkoop aan NewPort Capital

Digital-marketingbureaus OrangeValley, MvH Media, AdResults en Increase slaan de handen ineen met investeerder NewPort Capital. Met de nieuwe samenstelling wil NewPort Capital dé toonaangevende partij zijn op het gebied van data- en performance marketing op de Europese markt.

Match Plan heeft gedurende dit proces de aandeelhouders van Increase bijgestaan.

Increase logo
Over Increase
Referentie

Over Increase

Increase is een toonaangevend digital marketing agency met een uitgebreid aanbod aan innovatieve diensten en oplossingen. Ze bieden op maat gemaakte strategieën voor digital marketing, leadgeneratie en e-commerce, resultaatgerichte zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadvertentiecampagnes (SEA). Hierbij staan data, techniek en innovatie centraal. Daarnaast bieden zij ook services in Data Analytics en conversie optimalisatie. De onderneming heeft een bewezen track record met succesvolle cases in e-commerce, lead generatie en branding voor gerenommeerde nationale en internationale merken en bedrijven.

Referentie

Over NewPort Capital

NewPort richt zich op investeringen in gevestigde mid-market Nederlandse ondernemingen met een operationele jaarwinst van €2 tot €10 miljoen in de volgende sectoren: ICT, food, verpakkingen, maakindustrie en financiële en zakelijke dienstverlening. NewPort werkt graag met – en ondersteunt – ondernemende managementteams bij het realiseren van autonome en acquisitieve groei. Ze focussen op bedrijven met een bewezen trackrecord, stevig groeipotentieel en een sterk en ambitieus managementteam.

Over NewPort Capital
Rol van Match Plan x Increase
Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Increase gedurende het gehele proces bijgestaan en geadviseerd. We hebben geholpen bij het succesvol coördineren en opstellen van de intentieverklaring en boekenonderzoek, het uitonderhandelen van de transactiedocumentatie tot de closing bij de notaris.

Vanuit Match Plan zaten Rens Knevels, Yvo Bruin, Domino Karamat en Matthias Duijzer in het dealteam.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV