Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Adex Groep

Adex Groep – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Adex Groep
Lees verder
Terug naar referenties
Purchase Price Allocation

Match Plan begeleidt Adex Groep met een PPA (Purchase Price Allocation)

Match Plan heeft Adex Groep ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Een Purchase Price Allocation, of Kostprijs Allocatie, geeft invulling aan de wijze waarop een onderneming de aankoopprijs van een overname verwerkt in de jaarrekening. Match Plan heeft Adex Groep hierin ondersteunt bij de waardering van de immateriële vaste activa.

Adex Groep logo
Over Adex Groep
Referentie

Over Adex Groep

In oktober 2022 heeft het management van Bnext.nl Aannemingen (waar Bnext.nl Projecten, Bnext.nl Sloopwerken, Bnext.nl Milieu, Bnext.nl Grondstoffen en Bnext.nl Hubs onder vallen) de aandelen van dat onderdeel van Bnext.nl overgenomen. Deze groep van bedrijven gaat vanaf nu verder als Adex Groep. Met de naamswijziging naar Adex Groep wordt de verzelfstandiging bekrachtigd.

Adex Groep is een duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval. Ze spelen een cruciale rol in de transitie naar de circulaire economie. De volgende drie activiteiten zijn ze mee bezig: sloopwerken en projecten, recycling, en bedrijfsafval.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft het Adex Groep ondersteund met een Purchase Price Allocation. Dit verzoek is gedaan naar aanleiding voor financiële rapportage doeleinden bij het opstellen van de jaarrekening. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Adex Groep
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV