Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft de aandeelhouder van Dalmulder Fijnmetaal B.V. begeleid bij de verkoop van zijn Onderneming.

Match Plan heeft de aandeelhouder van Dalmulder Fijnmetaal B.V. begeleid bij de verkoop van zijn Onderneming. De onderneming is verkocht aan een externe investeerder en PM Fijnmetaal Nederland N.V. (MBI-kandidaat).

dalmulder
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Dalmulder Fijnmetaal

Dalmulder Fijnmetaal is actief als producent van fijnmechanische producten en is onder andere gespecialiseerd in het draaien en frezen. Daarbij ligt de focus met name op het maken van zeer kleine mechanische onderdelen (van 0,4 mm tot circa 250 mm). De onderneming is gevestigd te Raamsdonkveer en er zijn circa 10 personen werkzaam. De heer Dalmulder is de onderneming gestart in 1998 en zorgt met deze verkoop voor continuïteit voor het personeel en de vaste klantenkring.

Referentie

Rol Match Plan

Match Plan heeft de verkoop van Dalmulder Fijnmetaal van A tot Z begeleid. We zijn gestart met een waardering en vervolgens de ondernemer geholpen bij de fiscale en juridische structurering van de transactie, de contractonderhandelingen en het vastleggen van afspraken in verschillende overnameovereenkomsten. Het gehele proces is zeer efficiënt verlopen. De totale doorlooptijd was slechts 2 maanden.

Overnameadviseur
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Terugblik met de klant

In eerste instantie wilde ik de verkoop van Dalmulder Fijnmetaal zelfstandig oppakken. Al gauw bleek dat het verkopen van een bedrijf in de praktijk lastiger is dan verwacht en ontstonden de eerste problemen. Match Plan heeft de zaak volledig overgenomen met hun kennis van zaken. Eerst werd er een waardebepaling gemaakt van ons bedrijf, waarna de onderhandelingen met de geïnteresseerde partij weer opgepakt zijn. Dit leverde uiteindelijk een veel betere deal voor mij op. Doordat Match Plan het verkoopproces ging begeleiden werd ik tevens ontzorgd en kon ik me richten op de operationele bedrijfsactiviteiten.

Match Plan onderhandelt en communiceert goed en met kennis van zaken en is daarom zeker een aanrader als U uw bedrijf wil verkopen. Dit heeft mij een mooi financieel voordeel opgeleverd.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV