Menu Sluiten
Sluiten

De Groof

Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft de partners van accountantskantoor De Groof uit Veldhoven succesvol begeleid bij de verkoop van hun 100% aandelenbelang.

Match Plan kan met trots melden dat zij de partners van accountantskantoor De Groof uit Veldhoven succesvol heeft mogen begeleiden bij de verkoop van hun 100% aandelenbelang aan accountants- en advieskantoor accon■avm. De Groof is met haar sterke regionale focus al ruim 80 jaar een gevestigde naam voor mkb-ondernemers in de regio Eindhoven. Kwaliteit en betrokkenheid zijn de kernwaarden van De Groof. Hierdoor heeft het accountantskantoor met veel van haar klanten een langdurige en persoonlijke klantrelatie opgebouwd.

De Groof
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving accon■avm

acconavm is een advies- en accountantskantoor voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. acconavm heeft 45 kantoren verspreid door Nederland. Met hun diensten proberen zij ondernemers te stimuleren om hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

Referentie

Reden overname

Al vroeg in het proces was er sprake van een klik tussen De Groof en acconavm, omdat zij dezelfde waarden en focus hebben. Beide partijen gaan voor kwaliteit. Het welzijn en succes van relaties staat op #1. Ze blinken beide uit in betrokken zijn en meedenken met de ondernemer, dankzij de inzet van deskundige medewerkers. Daarbij focussen beide partijen zich op het bedienen van het regionale ondernemerschap.

Dankzij de aansluiting van De Groof bij acconavm zijn de krachten gebundeld en kan binnen de eigen organisatie gebruik worden gemaakt van elkaars kennis en expertise. Dit zorgt voor nog kortere lijnen, waardoor beide partijen hun relaties nog beter en sneller van dienst kunnen zijn.

Overnameadviseur
Fusie- en overnameadviseur

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de verkoop van De Groof van begin tot eind begeleid. We zijn gestart met het identificeren van potentiële kopers, om deze vervolgens te benaderen en kennismakings- en verdiepingsgesprekken te voeren met diverse partijen. In de laatste fase heeft Match Plan de aandeelhouders bijgestaan bij de juridische structurering van de transactie, contractonderhandeling en het vastleggen van de afspraken in verschillende overnamedocumenten.

Erik Smidt - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Erik Smidt RV Over drs. Erik Smidt RV