Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Devak

Devak – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Devak
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Devak met een waardebepaling

Match Plan heeft Devak ondersteund met de waardering van de onderneming in het kader van een conserverende aanslag bij de belastingdienst. Devak Holding B.V. is de holdingmaatschappij van Devak ASN Autoschade. Hieronder vallen diverse dochtermaatschappijen van autoschade reparatie bedrijven.

Devak logo
Over Devak
Referentie

Over Devak

Devak Holding B.V. is de holdingmaatschappij van Devak ASN Autoschade. ASN Autoschade is een franchiseorganisatie die al meer dan 25 jaar bestaat. Bij ASN Autoschade zijn zelfstandige autoschadeherstel ondernemers aangesloten. Dit zijn professionele familiebedrijven met een lange traditie en een toonaangevende positie in hun regio.

Onder ASN Autoschade vallen diverse dochtermaatschappijen van autoschade reparatie bedrijven. De activiteiten van schadeservice betreft het voeren van een schadeherstelbedrijf op het gebied van personen-, bestel- en vrachtauto’s en motorfietsen alsmede ook (algemeen) autobedrijf. De activiteiten bestaan uit het herstellen van schade aan- en spuiten van personenauto’s, trucks, opleggers, aanhangwagens en andere bedrijfsvoertuigen.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Devak ondersteund met de waardering van de onderneming in het kader van een conserverende aanslag bij de belastingdienst. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Devak
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV