Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Ebusco

Ebusco – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Ebusco
Lees verder
Terug naar referenties
Impairment test

Match Plan begeleidt Ebusco met een impairment test

Match Plan heeft Ebusco ondersteund met een diverse waarderingsvraagstukken bij het opstellen van de jaarrekening, waaronder de jaarlijkse impairment test van de goodwill. Dit hebben wij jaarlijks gedaan sinds 2021.

Ebusco logo
Over Ebusco
Referentie

Over Ebusco

Ebusco ontwikkelt, produceert en distribueert, samen met haar dochterondernemingen, emissievrije bussen, accu’s en oplaadsystemen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland en Denemarken. Ze ontwikkelen hun belangrijkste hardware- en software-innovaties intern met een uitgebreid team van ingenieurs, productontwikkelaars en toegewijde R&D professionals met aanzienlijke expertise in luchtvaart- en automobielproductie. Het verkoopt ook aanvullende artikelen en diensten en biedt reparatie- en onderhoudsdiensten voor het ecosysteem van elektrische voertuigen. Het bedrijf is opgericht in 2010 en heeft zijn hoofdkantoor in Deurne, Nederland.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Ebusco ondersteund met een diverse waarderingsvraagstukken bij het opstellen van de jaarrekening, waaronder de jaarlijkse impairment test van de goodwill. Een impairment test is een onderzoek om te controleren of de waarde in de boekhouding nog overeenkomt met de werkelijke waarde van een bedrijf. Het kan namelijk zo zijn dat de immateriële vaste activa (denk aan bijvoorbeeld de goodwill of de merknaam) een waardevermindering hebben ondergaan. Dat komt vaak voor wanneer de marktomstandigheden zijn veranderd.

Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Ebusco
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV