Menu Sluiten
Sluiten
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan heeft de aandeelhouders van Emdaplast begeleid bij de verkoop van hun onderneming.

Match Plan heeft de aandeelhouders van Emdaplast B.V. succesvol begeleid bij de verkoop van hun onderneming aan de strategische partij Emdamed B.V. Match Plan heeft de verkoop van Emdaplast van begin tot eind begeleid. We zijn gestart met de indicatieve waardebepaling van de Onderneming om voorafgaand aan het verkooptraject een indicatief beeld te hebben van de marktwaarde. Vervolgens zijn potentiële kopers in kaart gebracht, benaderd en zijn kennismakings- en verdiepingsgesprekken met diverse partijen gevoerd. In de laatste fase heeft Match Plan de aandeelhouders bijgestaan bij de juridische structurering van de transactie, contractonderhandeling en het vastleggen van de afspraken in verschillende overnamedocumenten.

emdaplast
waardebepaling bedrijf

Referentie

Beschrijving Emdaplast

Emdaplast is een medische groothandel gespecialiseerd in producten ten behoeve van de plastische chirurgie. Sinds de oprichting in de jaren 80’ heeft de onderneming een sterke marktpositie verworven en staat het bekend als solide leverancier van kwaliteitsproducten met een hoogwaardige service. Het productassortiment bestaat uit borstimplantaten, medische hulpmiddelen en postoperatieve kleding. Binnen deze nichemarkt zijn ze exclusief distributeur van Eurosilicone borstimplantaten, drukkleding van Marena en Carefix. De afnemers van Emdaplast zijn erkende privéklinieken en ziekenhuizen in Nederland. Emdaplast is gevestigd in Zoetermeer.

Referentie

Beschrijving Emdamed

De Koper Emdamed is een gevestigde toeleverancier aan de gezondheidszorg. Emdamed is gespecialiseerd in het leveren van producten betreffende chirurgie, anesthesie/IC, respiratie en verpleging. De overname door Emdamed van Emdaplast is dan ook ingegeven vanuit strategische en synergetische overwegingen.

Overnameadviseur
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV