Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header – Esenro Tech

Esenro Tech – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Alltec Lifiting Systems
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Esenro Tech met een waardebepaling

Match Plan heeft Esenro Tech, met eigenaar Roderick den Ouden, begeleid bij de beoordeling van de waardering van Alltec Lifting Systems in de Verenigde Staten zodat hij een gepast bod kan doen voor zijn participatie in de onderneming.

Esenro Tech logo
Over Alltec Lifiting Systems
Referentie

Over Alltec Lifiting Systems

Sinds 2006 levert Alltec Lifting Systems technische hijsoplossingen aan vele klanten in de Verenigde Staten. Ze onderscheidt zich door diverse teams van hands-on ingenieurs en senior consultants met jarenlange ervaring in aanverwante diensten. Hun team bestaat uit mensen die in verschillende functies hebben gewerkt, van kraan- en traileroperators tot projectengineering, supervisie en uitvoerend management. Hun specialiteit ligt bij verhuur/verkoop van tuigage, engineering, projectplanning, advies, fabricage, ontwerp, hijsapparatuur onder de haak en modulaire hijsapparatuur.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Roderick den Ouden begeleid bij de beoordeling van de waardering van Alltec Lifting Systems zodat hij een gepast bod kan doen voor zijn participatie in de onderneming. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Esenro Tech
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV