Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Evada Beheer

Evada Beheer – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van KE Fibertec
Lees verder
Terug naar referenties
Waardebepaling bedrijf

Match Plan begeleidt Evada Beheer met een waardebepaling

Match Plan heeft de aandeelhouders van Evada Beheer ondersteund bij de beoordeling en onderhandelingen van de waarde van de aandelen. De reden achter de waardering is een uitkoopprocedure van een minderheidsaandeelhouder.

KE Fibertec logo
Over Evada Beheer
Referentie

Evada Beheer

Evada Beheer is de moedermaatschappij van KE Fibertec. KE Fibertec, met ruim 35 jaar ervaring, ontwikkelt, produceert en verkoopt een “goed binnenklimaat”. Oftewel luchtverdeelsystemen op basis van textieltechnologie. Het principe is om zorg te dragen voor een tochtvrije en gelijkmatige verdeling van de geklimatiseerde lucht via een op maat gemaakte textiele luchtkanalen. In vrijwel elke omgeving biedt de technologie de mogelijkheid om met één systeem in verschillende zones passief dan wel actief te ventileren, koelen en te verwarmen.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft de aandeelhouders van Evada Beheer ondersteund bij de beoordeling en onderhandelingen van de waarde van de aandelen. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Evada Beheer
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV