Menu Sluiten
Sluiten
Desktop header - Finchtree

Finchtree – Waardebepaling bedrijf

Bezoek hier de website van Finchtree
Lees verder
Terug naar referenties
Purchase Price Allocation

Match Plan begeleidt Finchtree met een PPA (Purchase Price Allocation)

Match Plan heeft Finchtree ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation van GES Rotterdam B.V. Deze PPA is opgesteld door Deloitte en is benodigd in verband met de boekhoudkundige verwerking van de overname van activa door GES Rotterdam B.V. in overeenstemming met de International Financial Reporting Standard number 3 (“IFRS 3”) “Business Combinations”.

Finchtree logo
Over Finchtree
Referentie

Over Finchtree

Finchtree is gevestigd in Vlaardingen en is actief op het gebied van accountancy en advisering. Denk hierbij aan samenstel-, beoordelings- en (wettelijke) controlewerkzaamheden, het verzorgen van financiële administraties en salarisadministraties, assistentie op het gebied van jaarverslaggeving, internationale dienstverlening, fiscale dienstverlening en een breed scala aan adviesdiensten. Hierbij verliezen ze de persoonlijke benadering niet uit het oog.

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft Finchtree ondersteunt bij de uitvoering van de Purchase Price Allocation van GES Rotterdam B.V. Deze waarderingsopdracht is onder verantwoordelijkheid van Richard Peeters (Director Valuations) uitgevoerd.

Rol van Match Plan x Finchtree
Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV