Menu Sluiten
Sluiten
Hesgens header desktop

HENSGENS – Waardebepaling bedrijf

Bezoek de website van HENSGENS
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijfswaardering

Match Plan begeleidt HENSGENS met een bedrijfswaardering

HENSGENS heeft Match Plan ingeschakeld voor een indicatieve waardering in het kader van een overdracht van de onderneming binnen de familie.

hensgens logo
Beschrijving HENSGENS

Bedrijfswaardering

Beschrijving HENSGENS

HENSGENS is een familiebedrijf dat in 1956 is opgericht. Ooit gestart met een tankstation en inmiddels uitgegroeid tot een volledig mobiliteitsbedrijf met vestigingen in Maastricht en Nieuwstadt. HENSGENS is een full service automobiel- en garagebedrijf waar klanten terecht kunnen voor onderhoud, reparatie en aankoop van zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Sinds 2015 voert de Onderneming “Selected By Hensgens”. Dit biedt klanten een gevarieerd aanbod in betrouwbare occasions en nieuwe auto’s die HENSGENS speciaal voor haar klanten heeft geselecteerd. De filosofie van HENSGENS is dan ook: Hoge kwalitatieve auto’s met een exclusief after sales programma voor de beste prijs. Sinds eind 2020 voert HENSGENS het label “Green Mobility by Hensgens”. Consumenten kunnen derhalve ook terecht bij HENSGENS voor de aanschaf en het onderhoud van zowel Hybride als volledig elektrische voertuigen.

Bedrijfswaardering

Waarderingsmethodiek

Er is een indicatieve waardering van HENSGENS opgesteld volgens de gangbare bedrijfseconomische maatstaven. Daarbij zijn wij uitgegaan van going concern en is er zoveel mogelijk rekening gehouden met de overige belangrijke factoren. Wij hebben deze waardering gebaseerd op een analyse van de beschikbare financiële- en marktgegevens van de HENSGENS en hebben gebruik gemaant van de Discounted Cash Flow-methode. Deze waarderingsmethode kijkt vooruit en baseert zich op de ‘vrije geldstromen’, die naar verwachting voor de aandeelhouders/ondernemers beschikbaar zullen komen uit de toekomstige exploitatie, rekening houdend met het risicoprofiel van HENSGENS.

Waarderingsmethodiek Hensgens
Waarderingspecialisten Match Plan

Bedrijfswaardering

Waarderingsspecialisten Match Plan

De waarde van een bedrijf bepalen is een complex proces en Match Plan is er dan ook trots op om vijf van de ruim 300 Register Valuators in dienst te hebben. Aangevuld met onze jarenlange ervaring, expertise en kennis uit de transactiepraktijk zijn onze waarderingsspecialisten in staat om elke waardebepaling succesvol af te ronden. Zo ook de waardebepaling voor HENSGENS. De waardering is uitgevoerd door Richard Peeters.

Hans van de Pas - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met drs. Hans van de Pas RV Over drs. Hans van de Pas RV