Menu Sluiten
Sluiten
Hierhebikpijn.nl desktop

Hierhebikpijn.nl – Bedrijf verkopen

Bezoek de website Hierhebikpijn.nl
Lees verder
Terug naar referenties

Bedrijf verkopen

Match Plan begeleidt Hierhebikpijn.nl bij aandelentransactie

We zijn heel blij dat wij zorgplatform Hierhebikpijn.nl hebben mogen begeleiden bij een extern verkooptraject. Er is een mooie nieuwe samenwerking ontstaan waarin verkoper Ties Kox actief blijft in de onderneming en investeerders en ondernemers Mark van den Berg en Rolf Mannaerts beide een aandelenpercentage hebben overgenomen. Met ieder zijn eigen expertise is dit nieuwe managementteam klaar voor toekomst en de verdere groei van dit innovatieve zorgplatform.

logo
Closing hierhebikpijn website

Referentie

Beschrijving Hierhebikpijn.nl

Hierhebikpijn.nl is het grootste online platform gericht op fysiotherapie in Nederland met een zeer groot bereik van 7 miljoen bezoekers per jaar. Hierhebikpijn heeft een unieke interactieve zelfcheck ontwikkeld.

Door het beantwoorden van een serie vragen en het uitvoeren van tests, worden klachten vergeleken met de meest voorkomende aandoeningen binnen de fysiotherapie. Op basis hiervan volgt een indicatie en meer informatie over de mogelijke aandoening. Ook kan er direct een afspraak worden gemaakt bij de aangesloten fysiotherapiepraktijken of online een oefenprogramma worden afgenomen,

Het algoritme achter de online zelftest is uniek en in de loop der jaren geperfectioneerd door een team van hoogopgeleide fysiotherapeuten. Momenteel is het één van de meest accurate zelfchecks voor fysiotherapeutische klachten en blessures in de wereld. Klanten van de onderneming betreffen fysiotherapiepraktijken, adverteerders, bezoekers, patiënten en zorginstellingen.

Referentie

Creating value together

De onderneming staat voor de fase van verdere groei en uitbouw. De eigenaar van Hierhebikpijn.nl, Ties Kox merkte dat hiervoor meer expertise nodig was. Met het toevoegen van twee nieuwe aandeelhouders, met ervaring in zorgsector, is het platform klaar voor de volgende stap van ontwikkeling en groei.

Bedrijf verkoop klaar
Check Hierhebikpijn.nl

Referentie

Rol van Match Plan

Match Plan heeft alle aandeelhouders gedurende het gehele verkooptraject bijgestaan. Het zwaartepunt lag bij het beoordelen van de indicatieve biedingen op basis van een high level waardebepaling. Waarna Match Plan de aandeelhouders heeft begeleid bij de onderhandelingen, de vastlegging in een intentieovereenkomst, het due diligenceproces en de vastlegging van de overeengekomen afspraken in de definitieve contractdocumentatie. Vanuit Match Plan zat Rens Knevels in het dealteam.

Rens Knevels - Match Plan

Vrijblijvend een adviesgesprek inplannen?

Neem contact op met Rens Knevels MSc RV Over Rens Knevels MSc RV